Detectie door honden kan men aanleren

Wist u dat de detectie met honden plaatsvindt via de neus? Want een hond heeft niet bepaald scherpe ogen. De neus is altijd duidelijk zichtbaar en aanwezig en heeft zich geëvolueerd tot een geweldig apparaat. Niet voor niets noemen we de hond ook wel de speurneus. Dus mocht u op zoek zijn naar een cursus om uw puppy of al wat oudere hond te leren om te detecteren, dan doet u er absoluut goed aan om samen met uw hond een cursus bij ons te komen volgen. Voor de cursus “detectie honden” maar ook een keur aan andere cursussen waar u zich voor kunt opgeven staan wij klaar. Benieuwd wat wij zoal bieden naast deze detectie honden cursus? Kijk dan snel op onze website service4dogs. Zoals u zult zien staat onze website geheel in het teken van de hond en zijn baasje. Deze trouwe viervoeter mag verwend worden want hij zal ons belonen met erg veel liefde. Maar hij moet natuurlijk wel leren luisteren. Misschien wilt u hem africhten, kunstjes leren, leren spelen of zijn zintuigen helpen ontwikkelen. Bij honden met een verstoord gedrag is er waarschijnlijk in zijn jeugd iets verkeerd gegaan. Die trauma kan mogelijk nog verholpen worden en daar kan deze training voor de detectie door honden nog heel wat verbetering in aanbrengen. Want door honden te focussen op hun positieve eigenschappen zullen ze zich ongetwijfeld een stuk zelfverzekerder gaan voelen. En dat resultaat in een opgewekte, vrolijke en trouwe hond.

Met deze detectie honden hebt u een huisdier vol zelfvertrouwen

U wilt toch zeker ook dat de detectie voor honden gemakkelijker kan worden gemaakt? Er zijn aldus heel wat reden waarom die ontwikkeling bij uw hond tot stilstand is gekomen. Gelukkig staan wij aldus voor u klaar om er verbetering in aan te brengen dankzij deze unieke detectie honden cursus. Dit gebeurt allemaal in onze unieke gedragscentrum, speciaal voor honden. Ook als u meerdere dieren hebt dan kunt u ze gelijktijdig inschrijven en meenemen. Het is wel een individuele oefening zodat iedere hond tijdens deze cursus detectie honden de aandacht krijgt die hij of zij verdient. De kosten vallen overigens reuze mee want u betaalt slechts 137 euro voor maar liefst 5 persoonlijke lessen. En weet u nog niet helemaal zeker over deze detectie voor honden ook iets voor uw huisdier is? Kom dan op zaterdagen langs in:

  • Ter Aar,
  • Of in Nieuw-Vennep voor een kennismakingsles.
  • Blijkt dat uw hond het allemaal nog een beetje eng vindt? Dat vinden wij helemaal niet erg en daarom bieden we voor iedereen in Noord- en Zuid-Holland de mogelijkheid aan om bij u thuis langs te komen voor een privéles. Dan kan uw hond in een veilige setting aan de slag zonder dat dit tot verdere stress zal leiden.

Lijkt het u iets? Meldt u dan vrijblijvend bij ons aan

Wij begrijpen dat u enkel het beste van het beste wilt voor uw hond. En daarom kijkt u waarschijnlijk graag nog even de kat uit de boom. Kom op zaterdagen langs of boek een privéles in. Ook staan wij vanzelfsprekend ia de mail en de telefoon voor u en uw hond klaar om al uw prangende vragen over deze trainingen te beantwoorden. De cursus bestaat uit zowel theorie les, voor u natuurlijk, als vele praktijkoefeningen die u samen met uw hond doorloopt. U merkt na de eerste les al een positieve verandering en na de 5de les zult u uw hond nauwelijks nog herkennen. En dat is natuurlijk alleen maar goed nieuws want uw hond verdient een beter leven!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn