Creatieve kapsels

Ben jij iemand die dol is op creatieve kapsels? Dan kan het best lastig zijn om een kapper te vinden die hier mee aan de slag durft te gaan en die ook daadwerkelijk er iets moois van weet te maken. Het is namelijk nog best lastig om bij een bijzonder ontwerp het ook daadwerkelijk te laten slagen. De meeste kappers zijn bovendien vrij traditioneel getraind. Zij hebben een uitstekende basis, maar hebben eigenlijk alleen maar ervaring met het standaard werk, zoals een gewoon kort kapsel, laagjes in lang haar, het knippen van een bob en dat soort zaken. In het creëren van creatieve kapsels hebben de meesten geen les gehad en dat is te zien op het moment dat jij hen vraagt zoiets te doen. Als jij iets bijzonders wilt laten doen met je haar, dan is het dus altijd raadzaam om goed uit te zoeken bij welke kapsalons jij daarvoor terecht kunt. Sommigen hebben zich hier namelijk echt in gespecialiseerd en kunnen daardoor aan de slag met bijvoorbeeld:

Voor dergelijke creatieve kapsels moet je dus echt bij een kapper zijn die zich hierin gespecialiseerd heeft.

Gekleurde creatieve kapsels

Geldt dit al voor het gewoon knippen, snijden of scheren van creatieve kapsels, ook voor het kleuren van dergelijke coupes is het aan te raden goed de salon uit te zoeken. Ook voor verven geldt dat de meeste kappers enkel opgeleid zijn in het werken met traditionele kleuren. Zij zijn gewend aan het creëren van natuurlijke tinten, eventueel aangevuld met hier en daar een low light of een high light. Maar als jij echt iets bijzonders wilt, als je bijvoorbeeld paars, blauw, groen of roze in je haar wilt hebben, dan kun je het beste naar een gespecialiseerde salon gaan. Tegenwoordig zie je bij heel veel creatieve kapsels bovendien dat er niet met slechts één kleur gewerkt wordt, maar dat er juist verschillende kleuren gecombineerd worden. Dit om een extra heftig of speciaal effect te creëren. Soms worden complete strengen in andere tinten geverfd, terwijl andere keren de kleuren juist van boven naar beneden verlopen. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden en het kan ontzetten mooi uitpakken, mits je kiest voor de juiste kapper. Doe je dat niet, dan kan het echt uitlopen op een enorme teleurstelling. Helemaal omdat voor dergelijke gekleurde creatieve kapsels al vaak moet worden begonnen met ontkleuren, wat een proces is dat erg nauw steekt.

De specialisten van Stijl Achterover

Zoek jij een kapsalon waar mensen werken die gespecialiseerd zijn in het creëren van creatieve kapsels, dan is salon Stijl Achterover echt een aanrader! Zij kunnen niet alleen de traditionele coupes creëren en zij kunnen ook niet enkel werken met de natuurlijke haartinten. Nee, zij zijn echt uitstekend in staat tot het creëren van heel bijzondere en creatieve kapsels en ook kunnen zij met allerlei kleuren haarverf uit de voeten, om zo een heel bijzonder kapsel voor jou te creëren! Als je naar hen toegaat, dan beginnen ze natuurlijk altijd met een gesprek over wat jij nu precies wilt en zij geven jou advies over of dit past bij jouw gezichtsvorm en de tint van jouw huid. Want ook al kies je voor iets extreems, je wilt natuurlijk nog wel steeds graag dat het ook echt bij jou past. Als jullie hebben afgestemd wat het moet gaan worden, dan gaan ze pas aan de slag. Je kunt er op rekenen dat het resultaat uitstekend zal worden. Voor creatieve kapsels moet je dus echt bij de specialisten van Stijl Achterover zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn