De Silica Gel Bulk houdt uw vocht op afstand

Heeft u vocht in uw huis? Wilt u ervoor zorgen dat uw elektronica niet op een vochtige plek staan of juist als dienst voor een relatieve luchtvochtigheidsbuffer in bijvoorbeeld vitrines of piano’s? Dan is de Silica Gel Bulk wat voor u. Hiermee heeft u geen last meer van vocht bij uw elektronica, waardoor u onbezorgd uw apparaten in de ruimte kunt laten staan. Daarnaast heeft u nog verschillende keuzes en kleuren van de Silica Gel Bulk, welke ieder een andere werkende stof heeft. Hierover leggen wij van Canadaco B.V. u graag meer uit, zodat u altijd verzekerd bent van de beste aankoop. Daarnaast leggen wij ook uit hoe u vocht in uw woning krijgt, zodat u een beter overzicht heeft van de oorzaken en gevolgen en u gerichter onze Silica Gel Bulk kunt kopen.

Weg met vochtschade dankzij de Silica Gel Bulk

Uw woning staat continu onder invloed van vocht, doordat alle kanten van uw woning te maken hebben met de gevolgen van water, waterdampen en grondwater. Ook in de woning wordt het vochtgehalte versterkt door de aanwezigheid van mensen, het koken van eten en douchen. Om vocht te bestrijden, en daarmee ook te weten welke Silica Gel Bulk u nodig heeft, moet u kijken naar alle mogelijke oorzaken:

  • Neerslag: Dit kan zorgen voor vochtschade, met name bij beschadigde muren, platte daken en overgangsverbindingen.
  • Grondvocht: Dit is de meest voorkomende oorzaak van vochtschade in de kelder en aan de fundering.
  • Condens: Dit komt vooral voor in onverwarmde vertrekken, vooral bij nieuwbouw.
  • Lekkages: Zoals bijvoorbeeld een gebroken riolering
  • Droogzakjes

Niet alleen is vochtschade irritant, het kan ook gevolgen hebben voor uw huis, apparaten en gezondheid. Zo kan er schimmelvorming ontstaan, komt er ongedierte in huis, worden de materialen aangetast en zorgt het voor een hogere energierekening. Deze gevolgen kunt u voorkomen door het vocht op te vangen met de Silica Gel Bulk. Hierbij kunt u kiezen uit de blauwe en paarse Silica Gel Bulk, waarin geen Cobalt Chlorid zit, en de oranje, welke vrij is van zware metalen en van Dimethylfumarat. In onze webshop vindt u verschillende soorten van de Silica Gel Bulk, opgedeeld in zakjes van 1 kilogram, 15 kilogram, 25 kilogram. Hierdoor is er voor ieder wat wils. U kunt deze eenvoudig in uw winkelmandje plaatsen en uw bestelling afronden. U betaalt via de standaard veilige betaalmethoden en heeft uw bestelling snel in huis. Wij proberen de producten namelijk binnen 24 uur bij u geleverd te hebben, zodat u nooit zonder komt te zitten.

De betrouwbaarste leverancier op het gebied van droogmiddelen

Canadaco B.V. is uw specialist op het gebied van droogmiddelen. Wij zijn een betrouwbare leverancier in de industrie met een netwerk aan zowel nationale als internationale klanten. Wij leveren onze producten direct uit voorraad en uitsluitend aan bedrijven en doorverkopers. Onze producten zijn van optimale kwaliteit en dat altijd voor de laagste prijs. Zo bent u snel van uw vocht af bij alle elektronica in het gebouw en kunt u met een gerust hard door waar u mee bezig was. U kunt bij ons altijd terecht voor vragen of advies over onze producten, en dan met name de Silica Gel Bulk. Hiervoor kunt u contact opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op droogzakjes.nl. Onze medewerkers helpen u graag door uw vragen te beantwoorden en het geven van advies. Zo bent u ervan verzekerd dat u de beste producten in huis haalt, die geheel voldoen aan uw wensen en eisen. Tot ziens in onze webshop.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn