Camera beveiliging Den Haag helpt ons bedrijf aan meer zekerheid

Ik wil niet direct zeggen dat de omgeving rond Den Haag de afgelopen jaren zoveel slechter geworden is. Toen mijn vader het bedrijf startte, had hij al last van mensen die op ongewenste momenten in de winkel kwamen. Na sluitingstijd vooral, wanneer de deur op slot zat. Tegenwoordig merken we weer een stijging van het aantal inbraken. Vooral in de magazijnen hier in de buurt, waarbij de inbrekers vaak goede kennis hebben van de alarminstallaties en de tijd die de politie nodig heeft om uit te rukken. Gaat het alarm wel af, dan kunnen de dieven vaak alsnog met honderden euro’s aan spullen de benen nemen. Daarom hebben we gekozen voor camera beveiliging in Den Haag. Dankzij de camera beveiliging in Den Haag kunnen we niet alleen zien wie er in de buurt hangt van onze winkel of ons magazijn, het is vooral een manier om inbrekers af te schrikken. Zodra zij het idee hebben dat zij gezien kunnen worden door onze camera beveiliging in Den Haag, haken ze vaak snel af. Maar dan moet er wel gekozen worden voor een goede partner, want camera beveiliging in Den Haag is zo makkelijk nog niet.

De camera beveiliging in Den Haag op een goede manier regelen

Onze buren, een elektronicazaak, hebben een jongen gevraagd om te kijken naar de camera beveiliging in Den Haag. Geen expert, maar iemand die gewoon goed is met zijn handen. Twee dagen later was hun complete loods leeg. De inbrekers hadden namelijk de draden van de camera’s door weten te knippen zonder zelf in beeld te komen tijdens de inbraak. Dat is waarom camera beveiliging in Den Haag zo makkelijk nog niet is. De draden moeten compleet weggewerkt worden en kan een dief bij de camera komen, dan moet dit ervoor zorgen dat hij altijd in beeld komt. De beelden worden namelijk direct online opgeslagen zodat zij altijd toegankelijk zijn voor ons. Wij hebben zelf gekozen voor PC van der Peet pcvanderpeet.nl) voor camera beveiliging in Den Haag. We hadden er namelijk erg goede verhalen over gehoord. Vooral de grondigheid en het feit dat de monteurs alles in de auto hebben om alle problemen direct op te lossen, dat sprak ons aan. We wilden namelijk een:

  • Flexibele partner;
  • Betaalbare partner;
  • Een partner met veel verstand van camera beveiliging in Den Haag

Het resultaat was er ook daadwerkelijk naar. Goede montage, geen draden en prima afwerking. Daarnaast ook nog eens leuke jongens om mee te werken, dus mij hoor je zeker niet klagen.

Heeft het gewerkt of niet?

Sinds we de camera’s hebben met weggewerkte kabels en duidelijke sensoren, hebben we in ieder geval al een flinke afname gezien van mensen die achter de winkel hangen na sluitingstijd. We moeten hierbij wel zeggen dat we ook extra lampen opgehangen hebben omdat dit aangeraden werd. Camera’s zelf zijn praktisch, maar wanneer er geen licht is, dan kunnen de camera’s alsnog geen scherp beeld krijgen van de mensen die rond de zaak hangen. Hoewel het aantal inbraken in de buurt steeds verder lijkt te stijgen, hebben wij nergens last van. Wij hebben geen pogingen tot inbraak gezien, hoogstens wat mensen die aan de deur voelden en vertrokken toen zij de camera zagen. We hebben de beelden doorgestuurd naar de politie, misschien dat zij er iets mee kunnen doen zodat het aantal inbraken voor andere bedrijven ook afneemt. Ik moet in ieder geval toegeven dat ik ’s nachts weer een stuk beter kan slapen nu de camera beveiliging in Den Haag goed geregeld is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn