Creëer een mooi strak terras via betontegels 50×50 van Buitenbart

Als je de tuin gaat inrichten, dan is het soms lastig om de verschillende wensen te verenigen in 1 harmonieus geheel. Je wilt immers dat de tuin groeit en bloeit. Daarvoor is het nodig dat je in ieder geval een beetje chaos toelaat, want dat is juist mooi met groeiende en bloeiende dingen. Daarom is een oerbos veel mooier dan een nieuw aangeplant bos waar duizenden identieke bomen allemaal netjes op een rijtje staan. Het grasveld moet uiteraard wel mooi strak zijn. Maar een boom hoeft tijdens de groei niet een vooropgesteld plan te volgen. Je ziet dus meteen al twee stijlen die min of meer botsen. Je hebt een strak gazon en een wat vrijer stukje met bomen, planten en bloemen. Het is echter makkelijk te combineren door de bloemperkjes af te bakenen. Je reserveert dan specifieke delen van de tuin waar van alles kan groeien en bloeien. De rest reserveer je dan bijvoorbeeld voor het gazon en het terras. Ook het terras moet voldoen aan bepaalde eisen. je wilt er op een comfortabele manier kunnen zitten en het dient ook onderhoudsvriendelijk te zijn. Honderden klinkers zijn dan ook niet ideaal. Grote robuuste betontegels 50×50 zijn wat dat betreft een stuk praktischer. Maar de robuuste uitstraling vloekt misschien weer met de geplande chaos van de bloemperkjes. Je zou daarom de bloemperkjes kunnen omringen met grijsgekleurde stenen of keien, zodat er een aansluiting is met de grijsgekleurde betontegels 50×50. Als je gazon groot genoeg is, dan valt het contrast overigens helemaal weg en heb je sowieso een strak ingerichte tuin waar de betontegels 50×50 prima in passen. Uiteindelijk is het ook een kwestie van smaak. De botsing tussen stijlen kan juist heel mooi zijn. Een tuin is ook iets waar je naar hartenlust mee kunt experimenteren. Na de zomer zullen veel bloemen en planten sterven. Dat betekent dat je in de volgende lente weer allerlei andere ideeën kunt uitproberen. Dankzij een tuin hoef je in de lente en zomer nooit stil te zitten. Wat dat betreft doe je er dan ook goed om gewoon eens te kijken op de site van buitenbart.nl. Hier vind je namelijk allerlei stenen en tegels die je in de tuin kunt gebruiken. Je vindt bij buitenbart dan ook de nodige betontegels 50×50. Mocht dat net te klein zijn en wil je liever wat minder tegels gebruiken om het terras vorm te geven, dan kun je ook kiezen voor de tegels van 60 bij 60 centimeter. Als je 10 tegels neer legt, dan scheelt dat toch al snel weer 1 meter aan ruimte. 

Bestel de betontegels 50×50 gemakkelijk via buitenbart.nl

Mocht je betontegels 50×50 willen bestellen, dan kun je dat eenvoudig regelen via de website van buitenbart.nl. Via de site kun je meteen het gehele assortiment bekijken en vervolgens kun je de juiste betontegels 50×50 bestellen. Tevens kun je uiteraard ook vele andere stenen en tegels kopen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Terrastegels
  • Sierbestrating
  • Stoeptegels
  • Grind

Kom langs bij buitenbart

Online bestellen is een optie, maar het is goed om te weten dat je ook gewoon even langs kunt komen om alles in het echt te bekijken en om eventueel om advies te vragen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn