Bruidsmode van Valkengoed

Valkengoed - BruidsmodeUw trouwdag is de gelukkigste dag van uw leven, en naast het regelen van allerlei zaken voor uw bruiloft, moet u natuurlijk ook een mooie jurk uitkiezen waar u in gaat trouwen en de man natuurlijk een mooi pak. Wij vinden het belangrijk om eerst altijd even stil te staan bij het bijzondere feit dat u gaat trouwen. Wij feliciteren u dan ook hartelijk met dit heugelijke nieuws en denken vervolgens heel erg graag met u meer over de mogelijkheden die u nu heeft wat betreft bruidsmode. We zijn allemaal anders en hebben allemaal andere wensen op het gebied van bruidsmode en dat betekent dat er altijd een persoonlijke service moet worden verleend waarbij wordt gekeken naar ieder persoon en wat zijn of haar wensen zijn. Sommige vrouwen hebben een heel duidelijk beeld wat betreft de jurk waarin ze willen trouwen, andere vrouwen hebben dat allerminst en staan met de handen in het haar omdat ze worden overspoeld door zo veel keuzes op het gebied van bruidsmode. Bruidsmode van Valkengoed is een mooie keuze als u voor kwaliteit wilt gaan. Er zijn volop redenen om voor de bruidsmode van Valkengoed te kiezen. Valkengoed is er voor zowel de bruid als de bruidegom.

  • Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van bruidsmode
  • Wij bedienen u altijd zorgvuldig van advies dat wij toespitsen op uw wensen
  • Wij werken met een zeer trouw team aan bevlogen en kundige specialisten
  • U kunt bij ons kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment voor mannen en vrouwen
  • Wij bieden bruidsmode in verschillende prijsklassen, voor ieder wat wils dus

De beste keuze in bruidsmode

Wij hebben ons helemaal gericht op zowel de man als de vrouw die binnenkort gaat trouwen. U wilt natuurlijk het perfecte pak of de perfecte jurk, en voor minder moet u het natuurlijk ook niet willen doen. Kies voor de bruidsmode van Valkengoed en kies voor de mooiste jurken en pakken. Wij werken met een team van ervaren mensen die u kunnen bedienen van het beste advies op maat. Dat is waar wij goed in zijn doordat wij vele jaren ervaring op onze naam hebben staan. Als u een beroep doet op een van onze medewerkers dan zult u al heel erg snel merken dat wij werken met mensen die van wanten weten en die u zodoende kunnen bedienen van het beste advies. Zij kijken hierbij niet alleen maar naar de bruidsmode van het moment, maar tevens naar andere zaken zoals uw persoonlijke stijl. Ook wordt er altijd gekeken naar het stel dat u samen vormt. U koopt een jurk of pak voor de meest bijzondere en hopelijk de mooiste dag van uw leven en daarom is het wel degelijk zaak dat u er voor zorgt dat u de juiste keuze maakt. Bruidsmode is zoals alle mode aan verandering onderhevig en u heeft dan ook de keuze uit moderne bruidsmode of uit klassieke en tijdloze jurken. Wat uw wensen zijn kunt u natuurlijk altijd kenbaar maken. De jurk die u koopt moet heel erg goed passen. De pasvorm van bruidsmode is eigenlijk waar het allemaal op aan komt. Dat is dan ook iets wat wij onze klanten altijd vertellen. Een jurk moet helemaal op uw lijf gemaakt zijn zodat hij de perfecte pasvorm heeft. Wij zijn ons er van bewust dat de jurk of het pak dat u kiest een hele belangrijke keuze is en daarom denken wij altijd met u mee wanneer u gaat kiezen voor bruidsmode. Niet alleen is een trouwerij heel erg leuk, eigenlijk begint de pret al ver van te voren wanneer u kiest voor bruidsmode. Dat is iets waar wij ons tevens van bewust zijn. Gaat u met uw moeder of vriendinnen op pad om een jurk te kiezen, of met iemand anders. Het is allemaal mogelijk en voor ons maakt het niet uit, want wij helpen u altijd graag verder. Kiezen voor de perfecte jurk of het perfecte pak betekent kiezen voor een totaalplaatje dat helemaal klopt en dat totaalplaatje is dan ook iets wat wij voor ogen hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers.

Onze winkel

In het jaar 2001 hebben wij van twee panden een pand gemaakt. Deze panden zijn verdeeld in een afdeling die speciaal is ingericht voor de bruidegom en een afdeling die helemaal speciaal is ingericht voor de bruid. Op die manier maken wij een duidelijke verdeling in bruidsmode voor mannen en vrouwen. Doordat wij zowel mode voor mannen als voor vrouwen verzorgen, is het een stuk makkelijker om er voor te zorgen dat mannen en vrouwen samen hun keuze kunnen maken. Stelt u zich voor. U bent uw jurk aan het uitzoeken. In een winkel waar alleen maar mode voor vrouwen wordt verkocht, kan de jurk en het pak niet op elkaar worden afgestemd. In onze winkel kunnen mannen en vrouwen terecht waardoor het afstemmen van de jurk en het pak mogelijk is. Wanneer u bij ons aanklopt voor een mooie jurk, dan nemen wij nauwkeurig al uw maten op. Een jurk moet namelijk nauw op het lichaam aansluiten. Natuurlijk hebben we naast het kiezen van de jurk of het pak ook te maken met accessoires. Deze kunnen wij speciaal voor u maken zodat ze passen bij uw jurk. Meer weten? Neem op ieder contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn