Alles over een architect landelijke stijl

De landelijke woonstijl is weer helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen kiezen voor een landelijke stijl waarbij de nadruk wordt gelegd op de gemoedelijke sfeer, de royale indeling en de romantische uitstraling. Om het huis van je dromen te bouwen is het handig om een architect in te schakelen. Nog handiger is een architect landelijke stijl van vroombouw in te schakelen. Diegene kan je helpen om van je huis een landelijk huis te maken.

Wat is een landelijke stijl?

Bij een huis in landelijke stijl kun je bijvoorbeeld denken aan een huis dat te vinden is op het platteland. Maar tegenwoordig wordt dit gebruikt als inspiratie voor nieuwbouwhuizen in de stad. Huizen in deze stijl vallen op door de gezellige en warme sfeer die gecreëerd is. Dit komt door de inrichting maar ook zeker voor een deel door het uiterlijk van het huis. Een landelijk woonhuis heeft vaak elementen van baksteen en hout. De architect landelijke stijl heeft veel kennis op dit gebied.

Een landelijke woning bouwen

Voordat je begint met het bouwen van je droomhuis is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Alles staat of valt met de financiële middelen. Het is dus belangrijk om eerst een begroting te maken. Zet in de begroting zaken zoals kopen van grond, inhuren van diverse professionals, betalen van vergunning, kosten voor interieur, kosten voor bouwen en verhuiskosten. Als je dit allemaal goed in zicht hebt is het tijd om een architect landelijke stijl in te schakelen. De architect landelijke stijl probeert je zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Diegene is immers de persoon die er verstand van heeft. Bij een landelijk woonhuis, de naam zegt het al, hoort ruimte. Een huis waarbij je omringt wordt ruimte en rust. Om dit te creëeren zal de architect landelijke stijl goed met u meedenken. Naast het creëeren van ruimte en rust is de materiaalkeuze van het huis ook belangrijk. Bij landelijk wonen hoort:

  • Eiken balkenconstructies
  • Rieten dak
  • Gebruik van stijlvol (oud) hout
  • Baksteen
  • Open haard

Als het budget het toelaat is een rieten dak een echte toevoeging voor je huis, maar er zijn ook mooie dakpannen te vinden in landelijke stijl. De architect landelijke stijl zal dit rustig met je bespreken zodat je geen overhaaste beslissingen hoeft te maken.

De service van een architect landelijke stijl

Bij vroombouw staat de klant centraal en wij vinden het heel belangrijk dat je uiteindelijk erg tevreden bent over het huis en er met veel plezier kunt gaan wonen. Daarom werken wij met de zogeheten totaalformule. Bij het bouwen van de woning zijn wij het aanspreekpunt zodat u er verder geen zorgen over heeft. De architect landelijke stijl zorgt voor de voorbereiding, de bouw en de uiteindelijke oplevering. Dus ook zaken als aanvragen van vergunningen kunnen wij uit handen nemen. Zo ben je het hele proces wel betrokken maar heb je niet de zorgen. 

De inrichting van het huis

De architect landelijke stijl is er niet alleen voor de buitenkant. Diegene denkt ook graag mee over de binnenkant. Denk bijvoorbeeld aan een grote leefkeuken waar iedereen op bezoek kan komen en mee kan eten. Vergeet ook de open haard niet waar je in de winter heerlijk met het gezin voor kan zitten. Maar ook andere wensen zijn te overleggen met de architect landelijke stijl. Samen kom je tot het landelijke woonhuis van je dromen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn