Wist je dat een zijden kussensloop goed is voor je haar?

Veel mensen waren al op de hoogte van het feit dat een zijden kussensloop super goed is voor je huid, maar wist je dat ook je haar er enorm van kan opknappen? Een sloop uit de webshop van Satin Sleepers bijvoorbeeld, is zó zacht dat je eindelijk wakker gaat worden zonder al die vervelende klitten in je haar. Je kunt je haren dus veel makkelijker doorkammen, en dat is al heel relaxt op zich. Maar doordat een zijden kussensloop zo ontzettend zacht is beschadigt je haar ook niet zo gauw en krijg je minder snel gespleten haarpunten. Je moet je namelijk eens voorstellen wat er gebeurt met je fijne haar als je de hele nacht ligt te woelen op een grove, katoenen sloop. Deze kan weliswaar heel zacht voelen, maar de vezels van katoen zijn veel grover dan die van zijde, en dus beschadigt je haar erdoor, zonder dat je het doorhebt. Vaak hebben mensen pas in de gaten hoe slecht een normale, katoenen kussensloop voor hun huid en haar is als ze de zijden kussensloop van Satin Sleepers uitproberen. Als ze daar eenmaal op slapen en merken hoe vreselijk zacht hun haar is wanneer ze wakker worden willen ze natuurlijk nooit meer terug naar hun vorige kussensloop.

Reviews voor een zijden kussesloop

Omdat ze het bij Satin Sleepers belangrijk vinden dat je goede klantervaringen over hun producten kunt lezen hebben ze ook een pagina waar alle reviews voor hun zijden kussensloop op staan. Dit zijn zowel reviews van normale klanten als van diverse bloggers die over hun kussenslopen hebben geschreven. Zoals je kunt lezen zijn ze allemaal ontzettend positief. Een kleine greep uit de reacties:

  • ‘Ik hoef eindelijk niet meer per se met mijn haar vast te slapen’
  • ‘Ik heb veel minder onzuiverheden op mijn huid’
  • ‘Mijn haar wordt minder snel vet’
  • ‘Ik heb ’s ochtends geen vouwen meer in mijn gezicht als ik wakker word’
  • ‘De rode vlekken op mijn huid zijn minder geworden’
  • ‘Ik was sceptisch maar ben nu al verkocht aan mijn zijden kussensloop’

Niet voor niets is de webshop van Satin Sleepers zo snel zo populair geworden. Hun zijden kussenslopen hebben zichzelf namelijk al bewezen aan super veel klanten. En hoe meer mensen tevreden zijn over deze kussenslopen, hoe populairder ze worden. Ze merken namelijk dat mond op mond reclame de beste manier is om hun zijden kussenslopen aan de man te brengen. Tevreden klanten raden hun sloop namelijk maar al te graag aan hun vrienden en familie aan.

Een satijnen kussensloop is goed tegen rimpels

We schreven hierboven al hoe ontzettend goed een satijnen, oftewel een zijden kussensloop is voor je haar, maar ook voor je huid kan het erg veel doen. We hebben het dan voornamelijk over rimpels. Een groot deel van de rimpels in je gezicht worden namelijk veroorzaakt door  het feit dat je huis kreukt wanneer je slaapt. Als je dit voorkomt door elke nacht op een zijden kussensloop te slapen blijft je huid natuurlijk een stuk strakker. Als je slaapt kun je namelijk urenlang in dezelfde houding liggen, waardoor de huis urenlang dezelfde kreukel vertoont. Je dwingt de rimpel er als het ware in. Met een satijnen kussensloop gebeurt dit niet. Het is dus een hele makkelijker (en vooral goedkope) manier om rimpels tegen tegen te gaan. Heb jij het al eens geprobeerd?

https://www.satinsleepers.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn