Wilt u een waardebepaling van uw bedrijf laten uitvoeren?

Ons bedrijf hebben wij de afgelopen jaren flink uitgebreid en dat hebben wij gedaan omdat wij op ons pensioen afstevenen en wij wilden daarom een goed bedrijf achterlaten dat wij goed zouden kunnen verkopen. Wij hebben daarom afgelopen jaar de eerste stappen richting de verkoop gezet en wij hebben toen gekeken wie wij konden vragen om een waardebepaling van ons bedrijf te laten maken. Wij wilden namelijk graag weten welke prijs wij voor ons bedrijf konden vragen. Uiteraard hadden wij een prijs in gedachten, maar wij wilden graag weten of uit de waardebepaling van ons bedrijf dezelfde prijs naar voren zou komen als die wij in gedachten hadden. Wij hebben toen een specialist gezocht die ons kon helpen met het maken van de waardebepaling van ons bedrijf. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste naar de site van aan-verkopenbedrijf.nl konden konden. Wij hebben namelijk gezien dat deze mensen op hun site expliciet benoemen dat zij goed zijn in het maken van een waardebepaling van een bedrijf en dat was voor ons in ieder geval reden genoeg om een keer met deze mensen in overleg te gaan over de mogelijkheden die zij te bieden hadden. Wij hebben toen gemerkt dat deze mensen ons heel goed konden helpen en dat zij altijd bereid waren om een keer met ons af te spreken. Wij hebben toen uitgelegd wat wij graag wilden en wij hebben toen ook te horen gekregen wat deze specialisten over ons konden betekenen. Wij waren onder de indruk van de mogelijkheden van deze mensen en het was voor ons dan ook al snel duidelijk dat wij graag met hen wilden samenwerken. Wij moesten toen beginnen aan de waardebepaling van ons bedrijf en wij hebben gemerkt dat deze mensen daarbij heel grondige te werk gingen. Wij hebben gemerkt dat zij alles goed naliepen en uiteindelijk tot een heel gewogen waardebepaling van ons bedrijf kwamen. Dat was precies waar wij op gehoopt hadden en ik ben daarom ook erg blij dat wij zijn gaan samenwerken met deze specialisten. 

De waardebepaling van ons bedrijf viel heel goed uit

Wij hadden uiteraard een bedrag in ons hoofd waarvoor wij ons bedrijf van de hand wilden doen, maar wij zijn heel blij dat wij een waardebepaling van ons bedrijf hebben laten uitvoeren want wij konden veel meer krijgen dan wij hadden verwacht. Dat was een enorme meevaller en als wij dus geen waardebepaling van ons bedrijf hadden laten maken, dan hadden wij heel veel minder geld ontvangen voor het bedrijf dat wij zo zorgvuldig hadden opgebouwd. 

Wilt u ook met deze mensen in zee gaan? 

Mocht u uw bedrijf ook willen verkopen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar aan-verkopenbedrijf.nl te surfen 
  • Te kijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn 
  • Een afspraak met deze mensen in te plannen zodat u snel kunt beginnen 

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van deze mensen en wij zouden daarom dit kantoor ook aan iedereen willen aanbevelen.                               

Lees meer over de waardebepaling van een bedrijf…   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn