Wilt u aanstekers bedrukken?

Ons bedrijf maakt kaarsen en wij vinden het altijd leuk om onze klanten die echt heel grote bestellingen bij ons plaatsen, iets leuks mee te geven. Wij hebben daarom afgelopen jaar nagedacht over wat wij onze mensen konden geven en wij hebben toen eigenlijk voor het meest voor de hand liggende gekozen. Wanneer mensen namelijk kaarsen bij ons kopen, moeten ze deze ook kunnen aansteken. Vandaar dat wij hen graag een aansteker wilden doen toekomen. Wij hebben toen besloten dat wij graag een gepersonaliseerd cadeautje wilden geven en dus hebben wij gekeken of wij ook aanstekers bedrukken konden laten. Als wij namelijk aanstekers bedrukken konden laten, zou dat voor ons heel leuk en interessant kunnen zijn omdat wij dan een gepersonaliseerd geschenk aan onze klanten mee zouden kunnen geven. Wij hebben daarom meteen gekeken of wij ergens voor een goede prijs aanstekers bedrukken konden laten. Wij wilden wel dat het eindresultaat er een beetje professioneel uit zou komen te zien en vandaar dat wij niet zomaar met de eerste de beste in zee wilden gaan. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een bedrijf dat voor ons op professionele manier aanstekers bedrukken kon. Wij hebben toen allerlei sites bekeken en wij hebben toen gezien dat wij het beste in zee konden gaan met de mensen van dereklameshop.nl. Deze site had heel veel goede recensies gekregen van mensen die hier aanstekers bedrukken gingen en wij wilden daarom graag weten of zij ons ook zo goed van dienst zouden kunnen zijn. Wij hebben daarom even contact met hen opgenomen en wij hebben toen te horen gekregen dat zij ons graag van dienst wilden zijn. Dat was prettig om te horen en wij hebben toen snel bekeken wat wij op de aanstekers bedrukken wilden laten. Wij hebben toen besloten om het logo van ons bedrijf op de aanstekers te bedrukken zodat wij ook nog een beetje reclame konden maken voor onze firma. 

Wij konden hier voordelig aanstekers bedrukken laten 

Wat wij heel erg gewaardeerd hebben, is dat de mensen van deze site heel goed met ons meegedacht hebben over hoe wij onze kosten laag zouden kunnen houden. Wij konden beter in grote hoeveelheden aanstekers bedrukken laten dan dat wij slechts een aantal aanstekers bedrukken lieten omdat wij dan konden profiteren van volumevoordeel. Dergelijke adviezen hebben wij erg op prijs gesteld en wij zijn daarom ook zeer blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. Wij zijn namelijk niet alleen heel goed, maar ook nog eens heel snel geholpen. Wat hadden wij ons nog meer kunnen wensen? 

Wij zijn heel blij met het eindproduct

Wij hebben gisteren onze aanstekers thuis gestuurd gekregen en wij zijn heel blij met het resultaat. Mocht u daarom ook iets willen bestellen via deze site, dan raad ik u aan om:

  • Een keer de mogelijkheden van deze mensen te gaan kijken 
  • Te bekijken welke producten u hier zou willen laten bedrukken 
  • Een prijsopgave aan te vragen om te zien hoe voordelig u geholpen kunt worden 

Surf voor meer informatie ook nog even naar dereklameshop.nl. Daar kunt u alle producten vinden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn