Vind het juiste administratiekantoor voor ZZP

Als ZZP’er heb je natuurlijk ook te maken met een administratie. Deze zal misschien niet zo uitgebreid zijn als die van een midden- of kleinbedrijf, maar aan de andere kant is het wel zo dat jij vaak alleen verantwoordelijk bent voor de administratie. Daarnaast kan ook een ZZP’er een vrij uitgebreide administratie opbouwen. Het is vervolgens de vraag of je de tijd hebt om die administratie zelf bij te houden. Ook draait het niet alleen maar om tijd. Ook moet je beschikken over enige boekhoudkundige kennis, want je wilt fouten uiteraard te allen tijde voorkomen. Juist als ZZP’er heb je vaak niet veel tijd om zelf met de boekhouding aan de slag te gaan. Je bent in de regel zelf verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je onderneming en dus ben je verantwoordelijk voor alles wat er moet gebeuren binnen die zelfde onderneming. Daardoor houd je dus weinig tot geen tijd over om even rustig achter je bureau te gaan zitten om de hele administratie op orde te brengen. Daarnaast kost het vaak door een gebrek aan routine en kennis vaak ook nog eens heel veel tijd. Wat een professional in een uurtje doet, daar doe jij misschien wel een paar dagen over. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je na die paar dagen misschien wel een stuk of wat fouten hebt gemaakt. Deze fouten, zolang ze niet worden opgemerkt, zullen dan ook weer doorwerken in de cijfers die later aan de boekhouding worden toegevoegd. Daardoor raak je heel snel het volledige (juiste) overzicht kwijt. Om dat te voorkomen en om het jezelf ook wat makkelijker te maken, kun je daarom gewoon het beste vertrouwen op een professionele boekhouder. Als ZZP’er heb je dus een administratiekantoor voor ZZP nodig. Niet elk administratiekantoor helpt ZZP. Dus dat is in ieder geval iets waar je goed naar moet kijken op het moment dat je een administratiekantoor inhuurt. Als je op zoek bent naar een administratiekantoor voor ZZP, dan kun je terecht bij Frank Hendriks Administratiekantoor. Dit is een administratiekantoor voor ZZP maar ook midden- en klein bedrijven. Dus ook als je geen ZZP’er bent, dan kun je natuurlijk bij dit administratiekantoor terecht. Op de site vind je in ieder geval al de meeste informatie die je nodig hebt om meer te weten te komen over dit administratiekantoor ZZP. Neem dus vooral een kijkje op de site en lees daarnaast ook de rest van dit artikel verder.

De services van het administratiekantoor ZZP van Frank Hendriks

Mocht je kiezen voor dit administratiekantoor ZZP dan kun je natuurlijk kiezen voor uiteenlopende diensten zoals:

  • Het samenstellen van een ondernemingsplan
  • Salaris administratie
  • Het geven van advies
  • Financiële administratie
  • Fiscale dienstverlening

Het is dus ook niet nodig dat je de hele administratie uit handen geeft. Het is geen probleem om delen van de administratie aan het administratiekantoor ZZP. Tevens kun je een beroep doen op het administratiekantoor ZZP voor wanneer je bijvoorbeeld advies of hulp nodig hebt. Je doet dan alles nog wel zelf, maar met de nodige expertise om je te helpen en om te voorkomen dat er geen fouten worden gemaakt. In die zin is het vrij flexibel om zaken te doen met dit administratiekantoor ZZP.

Neem contact op met Frank Hendriks

Mocht je gebruik willen maken van de diensten van Frank, dan kun je uiteraard een beroep doen op Frank Hendriks Administratiekantoor. Je kunt contact met hem opnemen en je vind de juiste contactgegevens op de website van administratie-amstelveen.nl. Je kunt zowel mailen als even bellen als je dat prettiger vindt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn