Vaste leverancier van onder andere de naamplaathouder

Als projectontwikkelaar is het belangrijk om je in grote lijnen op een project te richten, maar je ook bezig te houden met kleine zaken, zoals een naamplaathouder voor bijvoorbeeld bij een voordeur en op brievenbussen. Wij ontwikkelen als organisatie grote bouwprojecten van appartementencomplexen tot aan ziekenhuizen en tehuizen voor ouderen of mindervaliden. Deze gebouwen bouwen we op meerdere locaties en hiervoor zijn naamplaathouders, huisnummers en andere borden benodigd, waarvoor wij als vaste partner de NaambordenCentrale als leverancier hebben. De naamplaathouder is gewoonlijk eenvoudig via naambordencentrale.nl te verkrijgen, waar we af en toe ook nog wel eens kleine bestellingen plegen, maar over het algemeen maken we van elk project een overzicht van alles wat we nodig hebben en laten we hiervoor in één keer een offerte voor maken door de NaambordenCentrale. Bijvoorbeeld onlangs voor een flatgebouw dat we in Amsterdam hebben opgeleverd. Dit is een compleet nieuw complex met 68 woningen. Hiervoor hadden we een offerte opgevraagd met:

  • Huisnummers
  • Naamplaathouder voor bij de voordeur
  • Naamplaathouder voor de brievenbussen
  • Parkeerborden
  • Een aantal tekstbordjes

De service van NaambordenCentrale is top en niet alleen worden we altijd snel en keurig geholpen, maar de levering geschiedt ook altijd volgens afspraak.

De naamplaathouder is belangrijk

Men zou kunnen verwachten dat we als grote bouwonderneming en projectontwikkelaar ons niet bezig zouden houden met kleine zaken als een naamplaathouder. Wij zijn echter van mening dat juist dit soort kleine details, die tot in de puntjes worden geregeld en verzorgd, een bewijs zijn dat we geen detail over het hoofd zien in het ontwikkelen van een dergelijk groot project. Wanneer je de naamplaathouder als onbelangrijk beschouwt, waar trek je dan de grens bij belangrijke zaken en onbelangrijke zaken? Dit zegt heel veel over je organisatie en de kwaliteit van het werk dat je aflevert. Wij hebben speciaal iemand in dienst die zich richt op dit soort afwerkingsdetails en die weet welke onderdelen belangrijk zijn. Niet alleen naamplaathouders, maar ook de huisnummers zijn belangrijk bijvoorbeeld. Een concullega van ons heeft het wel eens gepresteerd om de huisnummers in een heel complex te vergeten. Dat is een ware aanfluiting en daarmee kun je heel wat credits verspelen in de markt. We zijn er juist erg op gebrand dat onze opdrachtgevers en alle partijen waar we mee samenwerken ons zien als een belangrijke, serieuze en kwalitatieve speler in de markt. Het kan dus niet zo zijn dat juist een klein detail als dit je naam te grabbel gooit. Daar kun je echt een opdracht op verliezen. Met deze medewerker die zijn werk zeer serieus neemt hebben we echt goud in handen. Hij regelt altijd bij elk project dit soort zaken en zorgt dat er op tijd geleverd wordt, dat de juiste aantallen huisnummers, naamplaathouders en alle andere borden worden besteld en dat deze passen bij de uitstraling van het pand, geschikt zijn voor het doel waarvoor ze zijn bedoeld en kwalitatief hoogstaand zijn. De NaambordenCentrale heeft ons hierin nog nooit teleurgesteld.

Diverse materialen en diverse vormen

Wat heel prettig is aan de NaambordenCentrale, is dat ze met je meedenken. Bijvoorbeeld bij de naamplaathouder, waar diverse variaties in mogelijk zijn. Zo zijn er houders waar één of twee namen in kunnen en die voorzien zijn van huisnummers. Er zijn houders gemaakt van verschillende materialen en met diverse mogelijkheden voor de montage van de houders. Daarnaast betalen we nooit te veel en zijn deze zaken zodanig te regelen dat ze vrijwel niet drukken op een begroting. We zijn daarmee heel vrij in het kiezen van een vaste leverancier als de NaambordenCentrale en deze partner biedt ons daardoor heel veel zekerheid.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn