UV kleding; je kindje tegen de zon beschermen

Mijn dochter is drie jaar oud en ik ben altijd als de dood dat ze verbrandt. Ja, ik ben zo’n moeder die overbezorgd is, al vraag ik me wel eens af of er ook moeders zijn die dat niet zijn. Mijn dochter tegen de zon beschermen, doe ik door veel te smeren, maar ik merk dat dit alleen niet voldoende is en daarom kies ik voor het beschermen van mijn dochter tegen de zon met UV kleding van Stoere Kindjes UV zwemkleding. Een jaar geleden was ik al op zoek naar UV kleding omdat ik het een goede aanvulling vond op goed en genoeg smeren. Tot het eerste jaar is het sowieso niet verstandig om je kleine aan direct zonlicht bloot te stellen en dat wilde ik dan ook voorkomen door goede UV kleding te kopen. Wat ik echter merkte was dat er niet enorm veel keuze was op het gebied van UV kleding en dat veel van die zogenaamde functionele kleding wat saai was. Niet iets waar mijn dochtertje een lach van op haar gezicht kreeg. Dat vond ik eigenlijk wel erg jammer tot ik terecht kwam op de website van www.stoerekindjes.nl waar ze dat helemaal doorhebben en waar je kunt kiezen uit een zeer ruim assortiment aan super leuke stoere kindjes UV kleding die je kindje beschermt tegen de felle zon. In Nederland is de zon erg fel tussen twaalf en drie. Tijdens die uren laat ik mijn dochter dan ook niet in het badje spelen. Ik heb een leuke tuin waar ik voldoende schaduw heb, dus ik laat haar lekker in de schaduw spelen en dan nog laat ik haar de UV kleding dragen. Wat betreft het smeren ben ik ook goed voorbereid. Ik weet uit ervaring dat de ene zonnebrand de andere niet is. Besparen op zonnebrand is dan ook een slechte keuze. Je kunt beter voor kwaliteit gaan zodat jij en je kindje ook echt goed beschermd zijn. Ik smeer mijn dochter een half uur voor ze naar buiten gaat goed in en dat herhaal ik dan om de twee uur. Als ze in het badje in de tuin heeft gespeeld, dan zorg ik dat ik haar daarna opnieuw insmeer, want door al dat gespetter gaat de crème er wel sneller vanaf dus daar moet je wel rekening mee houden. UV kleding is daarnaast voor mij vaste prik. Ik vind de UV kleding van Stoere Kindjes erg leuk en ik bekijk dan ook regelmatig de website. De voordelen?

  • De webshop is zeer overzichtelijk;
  • Je hebt een niet goed geld terug garantie;
  • Prettige en persoonlijke service; makkelijk in contact.

UV kleding online kopen

Wat ook prettig is aan UV kleding kopen online, is dat je niet de deur uit hoeft. Dat scheelt een hoop tijd. Bovendien kun je op de afbeeldingen op de website van Stoere Kindjes heel goed zien wat voor UV kleding je in huis haalt en als de maat niet goed is, dan stuur je de UV kleding gewoon weer terug. Bestellen is makkelijk en snel. Leveringen worden snel verwerkt en als je voor acht uur bestelt, dan heb je het product de volgende dag in huis.

Goed beschermd de zomer in

Na een lange winter staat die kleine van mij te trappelen om zich in het water onder te dompelen. Ik vind het super belangrijk dat ik samen met haar en mijn vriend onbekommerd van het lekkere weer kan genieten en daarom kies ik voor de beschermende kleding van Stoere Kindjes. Bekijk zelf eens de website van Stoere Kindjes.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn