Scheerkwast voor een gladde en comfortabele huid!

Voor de perfecte scheerkwast ben je bij mannenzaak.nl aan het juiste adres. Met hun ruime assortiment in scheerkwasten is er voor iedereen een goede te verkrijgen. Ben jij al overgestapt op de scheerkwast? Nee? Laat deze tekst je dan overtuigen. 

Wat is een scheerkwast?

Het woord zegt het eigenlijk al. Een scheerkwast is een kleine kwast die gebuikt wordt tijdens het nat scheren. Het bestaat uit een kort, vaak houten of kunststof, handvat en haren. De haren worden vaak gemaakt van kunststof, dassenhaar of zelfs varkenshaar. 

Hoe gebruik je een scheerkwast? 

Het gebruik van de scheerkwast is eigenlijk heel simpel. Alles wat je nodig hebt is de scheerkwast zelf, een bakje voor je scheerschuim, een scheermes, water en een handdoek om je mee af te drogen. 

Je begint natuurlijk met het zorgen voor een schoon gezicht, dat scheert het prettigste en levert ook het mooiste resultaat. Daarna ga je verder met het natmaken van de scheerkwast en gebruikt de natte kwast om je baard en/of snor nat te maken. Daarna zorg je dat de scheerkwast bedekt wordt in scheerschuim en smeer je dit over de gewenste delen van het gezicht. Vervolgens scheer je het zoals je normaal ook zou doen. Of dat in circulaire bewegingen is, met de haartjes mee of er juist tegenin maakt geen verschil. Zorg ervoor dat jij doet wat het beste bij jouw huid en haar past. Herhaal dit totdat de alle delen geschoren zijn, die je natuurlijk geschoren wilde hebben. Het laatste is alleen nog het afspoelen van de scheerschuim en het droogmaken van de huid. Als je wil is dit het moment om aftershave toe te voegen, maar ook dat hangt af van een ieders voorkeuren. 

Spoel na het gebruik de scheerkwast goed uit. Op deze manier kan de kwast goed drogen voor de volgende scheerbeurt en blijft hij het mooiste en langste goed. Op deze manier kun je lang genieten van één scheerkwast. 

Wat zijn de voordelen van een scheerkwast? 

Natuurlijk heeft het gebruik van een scheerkwast voordelen, namelijk: 

  •  Het scheren gaat gemakkelijker doordat de huid natgemaakt is en het gebruik van scheerschuim. Je kunt hierdoor dus meer vloeiende bewegingen maken. 
  •  Het resultaat van het scheren zal gladder zijn. 
  •  De irritatie van de huid zal lager liggen en je huid voelt minder droog aan. 
  •  Minder kans op ingegroeide haren. 

Ervaringen met scheerkwasten van mannenzaak.nl

“De scheerkwast is van erg goede kwaliteit. De prijs is het dan ook zeker waard aangezien ik het product wekelijks gebruikt heb voor de afgelopen paar maanden. Het is ook een erg duurzaam product, omdat het dus erg lang meegaat.”

“De kwaliteit van de scheerkwast is echt geweldig! Hij is lekker zacht en voelt heel prettig op de huid. Ik heb al weken geen last meer van huidirritaties in mijn gezicht. Voor mij was dit de beste koop van 2019. Zeker de moeite waard.”

“Ik gebruik de scheerkwast van mannenzaak.nl inmiddels al 3 maanden. In het begin was is sceptisch over de voordelen van een scheerkwast, maar al snel merkte ik wel degelijk verschil! Mijn huid voelt veel zachter aan, de irritaties zijn veel minder en hij ligt erg lekker in de hand. Ik ga ervan uit dat deze nog lang mee zal gaan, maar mocht hij het einde bereiken dan bestel ik zeker een nieuwe bij mannenzaak.nl!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn