Santos makelaardij

Voor de bemiddeling van vastgoed bent u goed bij Santos Makelaardij. Hier werken mensen met de juiste ervaring om hun cliënten bij te staan bij het vinden van een nieuwe woning. Of het nou gaat om huur of koop, zij weten hun expertise op de wijze toe te passen die voor u gunstig is. Wanneer u met hen in zee gaat, dan bent u verzekerd van uitstekende dienstverlening waarbij uw wensen en eisen op de eerste plaats staan. Door professioneel te werk te gaan wordt er naar toe gewerkt aan uw behoeften te voldoen. Hoe hoog uw eisen ook zijn, zij deinzen hier niet voor terug. Ook de meest veeleisende klanten hebben met tevredenheid samengewerkt met Santos makelaardij. Hun deskundigheid, discretie, ethiek en ervaring maakt dat zij een makelaar zijn waar klanten graag mee samenwerken. Door hun goede reputatie zijn zij ook een goede tussenpersoon om uw wensen binnen de vastgoed op allerlei manieren tegemoet te komen. Dus bent u op zoek naar een woning voor korte of lange tijd, voor huur of koop? In beide gevallen kan u via Santos makelaardij binnen korte tijd de ruimte vinden die voor u geschikt is. Met hen weet u zeker dat u een woning krijgt van goede kwaliteit en met de betrouwbare instanties. Op de website santosmakelaardij.nl is meer informatie te lezen over de werkwijze en is het mogelijk u in te schrijven. Na uw inschrijving wordt er contact met u opgenomen voor een gesprek.

Santos makelaardij, volg het strikte werkplan voor uw aankoop

Als u de stappen doorneemt die Santos makelaardij volgt voor uw aankoop, dan is meteen duidelijk hoe strict en deskundig zij te werk gaan. Na uw inschrijving volgen zij dit werkplan stap voor stap zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Stap 1: Evaluatie van het financieringsverzoek: om dit te kunnen beoordelen vragen zij documenten om een beeld te krijgen van uw financiële situatie. Denk daarbij aan:

  • Salarisstroken
  • Werkgeversverklaring
  • Kopie van uw paspoort
  • Jaaropgaven
  • Arbeidsovereenkomst

Na het doornemen van deze papieren wordt berekend of en hoeveel u mag lenen. Santos makelaardij maakt een calculatie van de financiële lasten die gepaard gaan met de aankoop van een woning. Stap 2: kiezen van de woning: hierin krijgt u de deskundige begeleiding van Santos makelaardij. Het zoeken gaat niet zomaar, maar ook hier worden stappen gevolgd:

  • Omgeving van het huis, denk aan de aanwezigheid van sociale voorzieningen die voor u van belang zijn.
  • Vergelijking prijzen van uw huidige huis met de huizen in de geselecteerde omgeving.
  • Bezichtigen van huizen naar uw keuze
  • Meten van kamers
  • Doornemen van de veiligheid van de woning.

Naast de bovenstaande stappen bekijken zij ook de Vereniging van Eigenaren, beoordelen het energielabel, taxeren zij de woningen, onderhandelen over de prijs en stellen zij het voorlopige koopcontract op. Ook het juridische traject verloopt via Santos Makelaars. Stap 3: Akte van levering: hier wordt de financiering van de bank vastgelegd.

Professionele begeleiding bij koop en huur

De drie stappen van Santos makelaardij hebben allemaal betrekking op het kopen van een woning, maar ook bij het huren staan zij voor u klaar. Door hun uitgebreide netwerk weten zij waar de kwalitatieve huizen, appartement en bedrijfspanden te huur staan. Via Santos makelaardij bent u zeker van betrouwbare woningen waar u ook voor tijdelijke duur met een gerust hart terecht kunt. Ook in dit proces staan zij tot uw beschikking om het huren van een woning in goede banen te leiden. Heeft u op korte termijn een onderkomen nodig en zoekt u een betrouwbare toegewijde makelaar die over professionele vastgoedkennis beschikt?  Ga naar het online inschrijfformulier op santosmakelaardij.nl voor een afspraak bij Santos makelaardij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn