Rijschool Flexibel uit Den Haag zal u uitstekend begeleiden

Een rijschool dient flexibel te zijn, dat is één van de redenen waarom we Rijschool Flexibel deze naam heeft gekregen. Met flexibiliteit bedoelen wij niet alleen maar het praktische nut van dit voordeel. Het gaat er niet alleen maar om dat u bijvoorbeeld niet alleen tijdens kantooruren kunt leren rijden, maar ook in het weekend en in de avond. Ook uw eigen zelfvertrouwen, talent en ervaring nemen wij mee in onze beoordeling. U zoekt een rijinstructeur die u blindelings aanvoelt en die u kunt vertrouwen. Iemand die u ondersteunt waar nodig, mits nodig zelfs, want sommige leerlingen zijn natuurtalenten. Maar dat geldt zeker niet voor iedereen. Velen hebben angsten voor het rijden in de stad of juist op een drukke snelweg. En daarom wilt u flexibel leren rijden. U zult in uw leven immers in vele verkeerssituaties verzeilt raken en daarom is het van groot belang dat u goed voorbereid op pad kunt gaan. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Kijk dan eens op rijschoolflexibel. U vindt er de voordelige prijzen, de opties en de vele redenen waarom flexibel leren rijden het beste bij ons kan gebeuren. Wij focussen ons voornamelijk op de jonge automobilist. Maar ook ouderen die nog graag hun rijbewijs willen halen zijn van harte welkom. Toch zijn het natuurlijk vooral jongeren zoals tieners en studenten die jaren hebben gespaard om snel en flexibel hun rijbewijs te halen. Misschien dat uw ouders of grootouders wel willen bijleggen. We weten allemaal dat een rijbewijs halen tamelijk duur is. Toch zijn wij één van de goedkoopste aanbieders in de Randstad, weer een argument waar we flexibel in zijn!

U wilt flexibel leren rijden, daar gaan we dan ook zeker de nadruk op leggen

De prijs is niet alleen maar afhankelijk van de concurrent. Er is niet een vaste prijs voor het flexibel leren rijden. Wij moeten eerst beoordelen wat u al kunt en wat uw talent is. Daarom bieden we een proefles aan van slechts 25 euro. U rijdt een uurtje met een instructeur en nadien geeft hij of zij u advies over het pakket dat vermoedelijk het beste bij u past. Daarin zitten de noodzakelijke hoeveelheid lesuren verwerkt exclusief het examen. Houdt er trouwens ook rekening mee dat u een theorie-examen moet afleggen. Overleg met uw ouders, partner en vrienden of u dit pakket aan flexibel rijden wilt nemen, laat weten of u akkoord gaat en laat u door onze planners vakkundig inplannen.

  • U krijgt les wanneer u wilt met het interval die u hebt gekozen,
  • U zit na de proefles trouwens nog helemaal nergens aan vast. Het is dus geheel vrijblijvend,
  • Als u akkoord bent gegaan krijgt u een vaste lesauto en instructeur aangewezen zodat u met beiden vertrouwd kunt raken,
  • En een ander voordeel dat we beslist niet onbenoemd willen laten is dat wij flexibel zijn in de zin dat u zelf uw examentijd en datum mag kiezen! Uiteraard wel nadat we hebben besloten dat u er ook echt klaar voor bent zodat de kans groot is dat u direct zult slagen.

Tegen lage kosten en met een moderne wagen leert u vlekkeloos rijden

Vraag eens een proefles aan, het kost u vrijwel niets en u weet nadien meteen waar u aan toe bent. Met maar liefst 4 verschillende pakketten en de optie om er lessen bij te kopen kiezen velen voor onze rijschool. Volg ons ten slotte eens op Facebook, Instagram en Google+ om geen nieuwsfeitje meer te missen. Wellicht kunt u dan in de toekomst gebruik maken van onze tijdelijke kortingen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn