Opslag chemicaliën nodig? BRL SIKB 7800 certificering bij Mosman!

Bent u opzoek naar een opslag voor chemicaliën? Dan bent u aan het juiste adres bij mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V.! Wij helpen u van begin tot eind met het realiseren van betrouwbare opslaginstallaties voor chemicaliën, die voldoen aan de strengste eisen volgens de BRL SIKB 7800 certificering. Wanneer u een chemie opslag wilt plaatsen, is het belangrijk om risico’s op gevaren te beperken. Er zijn verschillende soorten chemicaliën en deze worden ingezet in uiteenlopende sectoren en processen. Denk hierbij aan reinigingsmiddelen, waterbehandeling, food en overige industriële toepassingen. Het is cruciaal én verplicht om chemicaliën op te slaan in veilige en milieuvriendelijke opslaginstallaties. Als gevaarlijke stoffen worden opgeslagen in tanks die niet voldoen aan de regelgeving, dan veroorzaakt dit een ernstig risico voor milieu en gezondheid. Voorkom problemen en de gevolgen die niet te overzien zijn, door te kiezen voor een gecertificeerde opslag chemicaliën bij mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V!

Opslag chemicaliën van mosman volgens strenge milieueisen

Chemicaliën kunnen zeer schadelijk zijn voor milieu en gezondheid. De overheid heeft daarom (milieu)eisen opgesteld, waaraan chemie opslag dient te voldoen. Er zijn algemene eisen en diverse specifieke voorwaarden die bepalen hoe de opslag en gebruik van gevaarlijke stoffen eruit dient te zien. De materiaalkeuze hangt bijvoorbeeld nauw samen met de uiteindelijke keuze van de functie van een opslag. De vraag die bij de opslag van chemicaliën centraal staat, is; ‘welke stof gaat er gebruikt worden en op welke wijze?’. Naast de functie wordt er gekeken naar de resistentie en de toepassing. Afhankelijk van het type opslag, kan een tank of container namelijk verschillende functies hebben. Er wordt onderscheid gemaakt in buffer-, aanmaak-, doseer-, en dagtanks. Bent u opzoek naar een hoogwaardige opslag voor chemicaliën? Dan bent u bij mosman aan het juiste adres! Wij verzorgen de complete engineering inclusief advies, berekeningen, tekenwerk en uiteraard de benodigde certificering. Uw bedrijfsproces wordt hiervoor nauwkeurig in kaart gebracht. Op basis van deze gegevens wordt er een plan ontwikkeld. Tekenwerk wordt uitgebreid getest met behulp van geavanceerde state-of-the-art 3D modellen en opslagschema’s. Deze input zorgt uiteindelijk voor een op maat gemaakte opslag chemicaliën die veilig en betrouwbaar is voor uw bedrijfsvoering.

BRL SIKB 7800 certificaat voor chemicaliën opslag

Voor de opslag van chemicaliën bestaat er een certificering genaamd: BRL SIKB 7800. Dit certificaat is hoofdzakelijk opgesteld voor standaardisatie. Het biedt een waarborging voor de veiligheid op de werkvloer, waarvoor u als bedrijfsvoerder verantwoordelijk bent. Met het BRL SIKB 7800 certificaat bent u verzekerd dat uw personeel, milieu en de omgeving niet worden blootgesteld aan grote risico’s. mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V. helpt u naast de bouw van nieuwe chemicaliën opslag, graag verder bij de overgang naar veilige oplossingen voor uw bestaande installaties. Onze specialisten beschikken over de vereiste BRL SIKB 7800 certificering en voorzien u graag van praktische adviezen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw installaties/opslag ook blijven voldoen aan de actuele wetten en regels. Houdt u zich bezig met de opslag van chemicaliën of andere schadelijke stoffen en/of heeft u hiervoor opslaginstallaties? Dan bent u verplicht om een erkende installateur/keurder in te schakelen. Opdrachtgevers van mosman kunnen daarom altijd rekenen op ons vakmanschap inclusief de juiste vaardigheden en certificering

Voordelen opslag chemicaliën bij mosman:

  • Beschikken over deskundig én gecertificeerd personeel
  • Bewaakt de veiligheid van mens en milieu
  • Controle op actuele wet- en regelgeving
  • Helpen u graag met de overgang naar of bouw van een veilige chemie opslaginstallaties
  • Voor de aanschaf van nieuwe chemicaliën opslag op maat 

Chemicaliën opslag gezocht? Bezoek dan voor meer informatie over onze website: mosman.eu of neem gelijk contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn