Online drukwerk bestellen

Dankzij de mogelijkheid online drukwerk bestellen bij een online drukkerij, kan je vanaf je eigen kantoor een bestelling doorgeven en jouw bestelling laten bezorgen. Bij Drukwerkdeal is het meer dan een bestelling doorgeven. Zij geven de klanten meer vrijheid en mogelijkheden om hun artikelen samen te stellen voor hun drukwerk. Klanten hebben zelfs de mogelijkheid zelf te ontwerpen. Daarom is Drukwerkdeal niet alleen een leverancier voor bedrijven, maar ook voor particulieren die artikelen graag voorzien willen hebben van een persoonlijke tint. Denk daarbij aan servetten voorzien van een of meer namen. Of een mooie poster met daarop een foto van een bruidspaar of jarige. Voor meerdere gelegenheden kan je bij deze online drukkerij online drukwerk bestellen voor uiteenlopende doeleinden. Bij drukwerk denken we snel aan briefpapier, enveloppen of promotiematerialen. Maar dankzij de modernere technieken op drukwerkgebied kunnen steeds meer producten voorzien worden van een foto, logo of tekst. De online drukkerij Drukwerkdeal heeft al deze technieken in huis, zodat online drukwerk bestellen voor meerdere artikelen mogelijk is. Ga naar de website Drukwerkdeal.nl en bekijk het uitgebreide aanbod aan categorie├źn en producten. Zo kan je een volledig assortiment aanvragen en worden al jouw aangevraagde producten in de stijl bedrukt die jij hebt doorgegeven.

Zelf bestellen bij een online drukkerij

Drukwerkdeal.nl laat veel over aan zijn klanten. Online drukwerk bestellen kan je helemaal geheel zelfstandig doen. Gelukkig is het bestelmenu van deze online drukkerij makkelijk te volgen. Het is een kwestie van de aangegeven stappen volgen. Mocht je toch willen weten wat bepaalde materialen inhouden, of waarvoor ze dienen, dan kan je via het informatie-icoontje meer informatie lezen. Hier lees je bijvoorbeeld voor wat voor omstandigheden dit betreffende papier van toepassing is. Of waarvoor je een bepaalde afwerking het beste kan toevoegen. De mogelijkheid is aanwezig dat sommige termen je niet bekend voorkomen. Hoewel de website makkelijk te volgen is, zullen er vast en zeker vragen bij je naar boven komen. Om het online drukwerk bestellen zo makkelijk mogelijk te maken, stelt de online drukkerij Drukwerkdeal op de volgende manieren informatie beschikbaar voor de klanten:

  • Videohandleidingen
  • Aanleverspecificaties
  • Nieuwsbrieven
  • Blogs
  • Achtergrondinformatie

Naast deze menu-opties kan je ook via de zoekbalk de term invoeren waar jij een vraag over hebt. Alle artikelen komen dan tevoorschijn over het onderwerp. De informatie die in het bestelmenu wordt weergegeven, is het meest handige voor online drukwerk bestellen. Mocht je er echt niet uitkomen, dan is de klantenservice van deze online drukkerij ook bereikbaar via chat of telefoon.

Lees de informatiesheets voor de aanleverspecificaties

Naast het samenstellen van jouw product, is het bij online drukwerk bestellen ook belangrijk het ontwerp goed aan te leveren aan de online drukkerij. Deze moet de juiste afmetingen hebben, zodat deze zo duidelijk mogelijk op het artikel afgebeeld wordt. Om er zeker van te zijn dat klanten de juiste bestanden aanleveren, heeft Drukwerkdeal diverse informatiesheets opgesteld. Hierin staat uitgebreid toegelicht hoe jouw ontwerp eruit moet zien voor een specifiek artikel en zelfs uitgelegd per soort van het artikel. Onder de pennen bestaan bijvoorbeeld meerdere soorten pennen, van promotiepennen tot aan de basic uitvoeringen. In de informatiesheet staat per model uitgelegd hoe het ontwerp aangeleverd moet worden. Een ander detail wat erin staat beschreven zijn de kleuren die je moet aangeven. Vooral in het geval van de PMS-druktechniek moet de kleurnummers aangegeven worden die bij het bedrukken gemengd moeten worden. Om er zeker van te zijn dat jouw logo of ontwerp in de juiste kleuren worden afgedrukt, moeten de kleurcodes weergegeven worden. Lees voor online drukwerk bestellen daarom altijd de informatiesheet door, om er zeker van bent dat je de juiste gegevens doorgeeft aan de online drukkerij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn