Maak efficiënter gebruik van je tijd dankzij een snellezen training

Je hebt in je dagelijkste bestaan allerlei taken die je flow vertragen. Je wilt vaak lekker snel door, maar dankzij dit soort klusjes, taken en verplichtingen vertraag je de flow van je dag. Zo moet je na een lekkere maaltijd eerst afwassen of de vaatwasser inruimen. Dat betekent dat je daar eerst tijd aan moet spenderen voordat je bijvoorbeeld kunt beginnen met je hobby. Tijdens je werk heb je misschien ook tal van dit soort klusjes. Het probleem is vaak dat de klusjes zelf niet snel kunnen worden afgewerkt, maar dat ze enorm veel tijd vreten. Denk bijvoorbeeld aan de administratie van je onderneming. Dit is een noodzakelijk klusje waar je toch best wel veel tijd in moet steken. Je kunt ook niet even snel de administratie in een paar minuten er doorheen jagen, want het moet allemaal wel kloppen. Als je zelf verder ook geen expert bent op het gebied van boekhouding, cijfers en administratie, dan ga je er in de regel zelf heel langzaam doorheen. Dit geldt ook voor wanneer je bijvoorbeeld allerlei documenten en dossiers moet doorlezen. In principe wil je vaak gewoon verder met de taken die op je wachten. Maar voor je daarmee verder kunt, moet je wel eerst die stukken doorlezen. Als je het goed wilt doorlezen, dan vertraagt dat je flow enorm. Daarom is het goed om een snellezen training te volgen bij tijdwinst.com. Dankzij deze snellezen training kun je zulke documenten en stukken veel sneller doorlezen. Daardoor ben je hier minder tijd aan kwijt en kun je de snelle flow veel beter vasthouden. Een stapel dossiers heeft dankzij een snellezen training veel minder impact op de hoeveelheid tijd die beschikbaar is. Het punt met dossiers en soortgelijke documenten is ook dat ze vaak alles behalve boeiend zijn. Daardoor leest het ook nog eens extra langzaam. Een spannend boek leest heel snel, want je wordt als het ware meegezogen in de spanning. Maar de droge materie van een zakelijk dossier zorgt er eerder voor dat je in slaap valt. Daardoor lees je des te trager, omdat je gedachten steeds afdwalen. Dankzij een snellezen training, kun je je zulke droge materie veel sneller absorberen, zodat je er ook sneller weer vanaf bent. Het lezen van zulke documenten vreet daardoor een stuk minder tijd en dus kun je veel efficiënter gebruik maken van de hoeveelheid beschikbare tijd. Kijk daarom snel eens op de site van snellezen.com en ontdek alles wat je moet weten over de snellezen training. 

Volg een 1-daagse snellezen training bij tijdwinst.com

Een snellezen training hoeft zeker geen weken te duren. Je kunt in een 1-daagse snellezen training de vaardigheden leren die je nodig hebt om snel te kunnen lezen. Na deze snellezen training benader je elk document op een totaal andere wijze en gaandeweg zal je met de vaardigheden die je hebt opgedaan steeds sneller gaan lezen. Op den duur is een stapel documenten dan nauwelijks nog een obstakel. 

De vele cursussen die je kunt volgen bij tijdwinst.com

Je kunt bij tijdwinst.com terecht voor een cursus snellezen, maar je kunt ook andere cursussen en trainingen volgen zoals: 

  • Assertiviteitstraining
  • Cursus zelfvertrouwen
  • Feedback training

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn