Kom naar deze gezellige gezinscamping in Drenthe!

Wij hebben vorig jaar een onvergetelijke vakantie gehad op een heel mooie gezinscamping in Drenthe. Wij hadden al een aantal jaar de wens om een caravan te kopen en om dan met het hele gezin op reis te gaan. Wij hebben echter nog jonge kinderen en dat zorgt ervoor dat je niet naar iedere camping kunt gaan. Je moet er namelijk goed rekening mee houden dat de kinderen zich ook vermaken en vandaar dat wij gekeken hebben of er misschien een leuke gezinscamping in Drenthe te vinden was. Wij wilden namelijk graag naar dit deel van het land omdat de natuur daar erg mooi is en bovendien kun je hier heel erg lekker van alle rust genieten. Dat was iets waar wij hard aan toe waren en dus wilden wij er ook graag zeker van zijn dat onze kinderen zich zouden vermaken. Als die zich namelijk verveelden, hadden wij nog steeds niets aan onze vakantie. Vandaar dat wij op het internet zijn gaan kijken naar waar wij een mooie gezinscamping in Drenthe konden vinden. Het was nog een hele klus om een goede te vinden. Het is namelijk zo dat iedere camping zegt dat ze een goede plek zijn voor kinderen, maar als je dan de reviews leest, dan blijkt dat vaak helemaal niet het geval te zijn. Vandaar dat wij graag veel reviews wilden lezen van mensen die reeds op de camping hadden gestaan waar wij eventueel een boeking zouden maken. Wij hebben daarom goed gezocht en zo kwamen wij uiteindelijk terecht op de site van campingdeberken. Deze site heeft alles wat wij graag wilden lezen en wij werden dan ook meteen heel enthousiast van de mogelijkheden van deze mooie camping. 

Dit is een fantastische gezinscamping in Drenthe

Toen wij eenmaal op de site van campingdeberken.nl gingen kijken, hadden wij al snel in de gaten dat  wij hier heel veel moois konden vinden. Wij hebben daarom meteen gekeken of er ook reviews over deze gezinscamping in Drenthe te vinden waren en die waren er in grote getale te vinden. Iedereen die met kinderen naar deze camping was geweest, heeft daar heel enthousiast over geschreven. Dat was heel erg prettig en wij hebben daarom ook meteen boeking gemaakt. Wij konden voor een heel goede prijs onze caravan twee weken op deze gezinscamping in Drenthe laten staan en dat was heel erg prettig. Wij zijn daarom ook heel blij dat wij deze mooie camping gevonden hebben. Wij hebben geen moment naar onze kinderen om hoeven te kijken want deze hebben zich heel erg goed vermaakt op deze camping. Wij kijken dan ook terug op een heel mooie vakantie. 

Wij komen volgend jaar weer terug

Wij hebben een prachtige tijd gehad op deze mooie camping en wij zijn er dan ook zeker van dat wij volgend jaar weer terug zullen keren. Wij gaan dan zelfs drie weken. Kortom:

  • Deze camping is ideaal voor kinderen 
  • Ook voor de ouders is er voldoende te beleven
  • Ook wanneer u rust wilt, kunt u hier aan uw trekken komen

Meer weten? Kijk dan even op campingdeberken.nl voor meer gegevens. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn