Kies voor Restaurant Chez l’ Hêtre, dé brasserie Venlo

Een brasserie in Venlo bezoeken waar niet alleen het eten heerlijk is, maar ook de setting uitnodigt om voorlopig niet meer weg te willen? Dan bezoek je natuurlijk Restaurant Chez l’ Hêtre. Een prachtige gelegenheid waar de gasten in de watten worden gelegd. Het heerlijkste eten wordt je voorgeschoteld, eventueel vergezeld van een nog lekkerdere wijn. Je vergeet hier even de wereld om je heen, zodat je je ultiem kunt genieten van het moment. Voor welk menu je hier bijvoorbeeld kunt kiezen? We nemen er een paar met je door:

  • Halve kreeft ricard
  • Scampi’s
  • Halvekreeft tomaat

Bijzonder om te noemen is dat alle menu’s zijn gemaakt van huisgemaakte producten. Wat het menu is bij deze brasserie in Venlo, dat verschilt ook nog eens per seizoen. Als je echt iets leuks wilt proberen, dan moet je op zijn minst een keer in je leven hier op bezoek zijn geweest. De gastheren/dames heten je van harte welkom.

Daarom kies je voor deze brasserie Venlo

Als je een dagje in Venlo bent, dan kan je natuurlijk niet zonder een eettentje. De maag moet immers ook gevuld worden, anders raak je energie- en futloos. Maar eten is natuurlijk niet alleen maar noodzaak, het is ook erg lekker. En als je het kunt delen met vrienden of familie in ook nog eens een gezellige setting, dan wordt het een onvergetelijke ervaring. Nu zijn er natuurlijk tal van locaties waar je een hapje kunt eten en drinken. Dus hoe maak je een keuze uit het grote aanbod? Eigenlijk is het heel simpel. Je kunt om te beginnen voor een brasserie, en wel één met de naam Restaurant Chez l’ Hêtre. Dit klinkt direct als een luxe gelegenheid. Zo komt de stijl ook inderdaad over als je binnentreedt. Je waant je direct in Frankrijk, wat een heel warme, prettige sfeer geeft. Even ben je vergeten dat je gewoon in Venlo bent. Zodra je binnenkomt in deze brasserie in Venlo, zie je bijvoorbeeld al de bijzonder fraaie openhaard. Heerlijk om je op koudere winterdagen aan op te warmen. Zie je jezelf al zitten met een kop warme koffie of thee? Ook de donkere houten balken vallen erg op. Die zijn een aanwinst voor het pand, waardoor er een bijzonder sfeertje ontstaat. Tegen de muren aan staan tafeltjes die ook weer van donker hout zijn gemaakt. De stoelen in deze brasserie in Venlo nodigen ook gelijk uit om op plaats te nemen. Als je een eindje doorloopt, dan tref je aan de linkerkant een mogelijkheid aan om je jas op te hangen. Rechts ervan kun je plaatsnemen aan de bar. Wel zo lekker na bijvoorbeeld een lange dag shoppen in Venlo, of na een lange werkdag te hebben gehad. Als je verder rechtuit loopt dan komt je langs de keuken van deze brasserie in Venlo. Hier gebeurt alle magie. Hier komen de lekkerste hapjes en dranken uit. En dacht je dat je het mooiste van deze brasserie in Venlo al gezien hebt? Het beste moet nog komen. Zodra je namelijk nog verder doorloopt kom je in een ruimte die prachtig gedecoreerd is. In het midden staan tafeltjes die geborgen staan binnen een inbetweens-achtige setting. Het perfecte plaatje voor wie een echt intieme setting wenst.

Bezoek de site en reserveer direct

Ben je nieuwsgierig geraakt naar deze brasserie in Venlo en wil je meer bekijken? Dan moet je op zijn minst de site chezlhetre hebben bezocht. Je snapt dan gelijk wat ons zo aanspreekt aan deze brasserie in Venlo. Bekijk bijvoorbeeld eens de heerlijke wijnkaart, of neem direct een kijkje in de mogelijke menu’s.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn