Je wilt foto’s van personeel laten maken?

Je hebt een goedlopend bedrijf, veel leuke klanten en natuurlijk een professionele website. Maar heb je daar eigenlijk wel foto’s van je personeel op staan? Dit klinkt niet zo heel belangrijk, maar dat is het in feite wel. Foto’s van jouw team werknemers laten maken (bijvoorbeeld in de studio van jlf) is een leuke manier om jouw (potentiële) klanten te laten zien met wie ze te maken hebben. Je geeft zo direct een hele persoonlijke indruk, en klanten zijn sneller geneigd om met jouw bedrijf in zee te gaan. Je moet het namelijk zo zien: Klanten zijn ook mensen, en ze werken nu eenmaal graag samen met mensen, en niet met computers of apparaten. Bedrijven die op hun website foto’s van personeel hebben staan worden sneller benaderd en hebben minder moeite met het sluiten van deals. Aangezien klanten dan weten met wie ze te maken hebben als ze iemand aan de telefoon spreken wordt dat gesprek ineens een stuk vertrouwder, en is de kans dus groter dat je die klant binnenhaalt. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om foto’s van personeel op je website te hebben staan. Bovendien kan iedereen gelijk diezelfde foto gebruiken voor zijn of haar LinkedIn profiel. Dan creëer je namelijk uniformiteit, en ook dat oogt heel professioneel.

Foto’s van personeel bij jlf laten maken

jlf staat voor Je Leukste Foto. Dit is een super professionele en uitgebreide fotostudio in hartje Hengelo. Dat is wellicht niet voor iedereen in de buurt, maar geloof me dat het de moeite waard is om erheen te rijden voor een middagje shooten. Bij jlf kun je namelijk hele mooie foto’s van personeel laten maken. In hun studio kun je het hele team bij elkaar op te foto laten zetten en, indien gewenst, ook van iedereen apart een mooie foto laten schieten. Zo heb je in één klap een teamfoto van jouw werknemers en een aparte profielfoto voor iedereen individueel. Beiden kun je op je website gebruiken, en de individuele foto’s zijn natuurlijk ook geschikt voor LinkedIn. Foto’s van personeel zijn vaak het mooist als ze door een professionele fotograaf worden gemaakt, en dan is jlf zeker aan te raden. 

Professionele fotostudio in Hengelo

Overigens kun je niet alleen voor foto’s van personeel terecht in de mooie studio van Je Leukste Foto. Ze organiseren nog veel meer toffe shoots, zoals:

  • Familiefotografie
  • Vriendinnenshoots
  • Social media fotografie
  • Modelfotografie
  • Bruidsfotografie

Overigens hoef je de shoot helemaal niet perse in hun eigen studio te laten plaatsvinden. Als je dus graag foto’s van personeel wilt laten maken kan dat vaak ook gewoon op je eigen locatie. De fotograaf van jlf komt dan die kant op en zoekt samen met jou naar een geschikt plekje binnen het gebouw om iedereen op de gevoelige plaat vast te leggen. Op die manier kun je het gerust onder werktijd plannen en je werknemers één keer allemaal tegelijk, en daarna één voor één laten fotograferen. De gemaakte foto’s worden vervolgens door de fotograaf bewerkt en je krijgt ze daarna digitaal toegestuurd. Daarna kun je ermee doen wat je maar wil, zoals op je website plaatsen, printen voor in een galerij op kantoor of misschien wel gebruiken voor marketing-doeleinden. Voor de mooiste foto’s van personeel moet je in ieder geval bij jlf zijn, dus contacteer ze gauw via het formulier op hun website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn