ISDN stopt, kies voor een alternatief bij Voicedata!

Heeft u op dit moment een ISDN telefooncentrale? Dan is het tijd voor vernieuwing. ISDN stopt er namelijk mee. Benieuwd welke alternatieven erop de markt zijn? Neem dan contact op met voicedata. Wij helpen al jaren bedrijven en organisaties met de overgang naar een alternatief, als voorbereiding op het feit dat ISDN stopt.
De huidige alternatieven zijn een hosted VoIP en een SIP Trunk. Klinkt ingewikkeld, maar wij leggen het graag duidelijk aan u uit. Sinds 2004 zijn wij namelijk specialist als het gaat om zakelijke communicatie. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de overgang naar een ISDN alternatief? Bekijk dan onze website of neem gelijk telefonisch contact met ons op. Wees er op tijd bij, zodat u altijd bereikbaar blijft voor uw klanten voordat ISDN er definitief mee stopt.

ISDN stopt – opzoek naar een alternatief

Op dit moment zijn er twee mogelijke ISDN alternatieven voor uw bedrijf beschikbaar. In de meeste gevallen kiezen bedrijven en organisaties voor een overgang naar een hosted VoIP. Daarnaast is er voor bestaande IP-telefooncentrales een SIP Trunk mogelijk. Het zijn beide geschikte opties voor uw huidige ISDN verbinding. voicedata helpt u graag met de overgang, aangezien ISDN stopt. Het is daarom nu een goed moment om de overstapt te gaan maken. Uw telefoonverbinding zal voortaan via het internet verlopen. Hierdoor wordt communicatie flexibel en breder. U heeft geen vaste telefoon meer, verbonden aan een werkplek. De telefooncentrale kan namelijk eenvoudig worden geïntegreerd in smartphones. Bovendien hebben beide alternatieven als voordeel dat u gratis onderling met elkaar kunt bellen tussen verschillende vestigingen, ook als deze buiten Nederland zijn gevestigd.

SIP Trunk

Ook wel ‘Session Initiation Protocol’. Middels een SIP Trunk kunt u een IP-telefooncentrale op het telefonienetwerk van voicedata aansluiten. Als u geen IP-centrale heeft dan kunt u gebruik maken van een SIP converter. Er is geen limiet aan het aantal telefoongesprekken op hetzelfde moment dat via een telefoonlijn kan worden gevoerd. SIP Trunk is daarmee een perfect ISDN alternatief voor callcenters of grote bedrijven met meerdere vestigingen.

Hosted VoIP

Bellen via het internet wordt ook wel ‘Voice over IP’ genoemd. U behoudt daarbij alle mogelijkheden die u gewend bent. U kunt onder andere een welkomstboodschap inspreken of een voicemail bericht. Doorverbinden naar collega’s of doorschakelen naar een andere vestiging of afdeling. U kunt vanaf nu heel eenvoudig zelf uw telefooncentrale beheren. Het was nog niet eerder zo makkelijk om accounts te beheren en instellingen te wijzigen in uw eigen telefooncentrale.

Als ISDN stopt, welk alternatief is dan geschikt voor mij?

Wij van voicedata helpen u graag verder met de overgang en ondersteuning van beide alternatieven. Welk ISDN alternatief het beste is, hangt volledig af van uw wensen. Een SIP Trunk is het goedkoopste. Daarbij kunt u uw pakket dagelijks bijstellen. Aan de andere kant kiest 90% van alle bedrijven en organisaties voor een hosted VoIP. Naast het kiezen van een geschikt alternatief, vinden wij onze service zeer belangrijk. U kunt ons daarom 24/7 bereiken voor calamiteiten. Mochten er problemen zijn, dan staan wij voor u klaar met deskundige ondersteuning!

Kies voor een ISDN alternatief bij voicedata:

  • Ruim veertien jaar ervaring in de zakelijke communicatiemarkt
  • Voor zowel hosted VoIP als SIP Trunk
  • 24/7 support bij calamiteiten
  • Uitgebreid netwerk
  • Goed beoordeeld door diverse grote en kleine bedrijven
  • Gedreven en meedenkende medewerkers
  • Uitstekende en snelle service
  • Transparante voorwaarden
  • Effici├źnte oplossingen op maat 

Wilt u ook graag professioneel worden ondersteunt bij de overgang naar een hosted VoIP of SIP Trunk, aangezien ISDN stopt? Neem dan nu contact op met voicedata en bekijk de website voor meer informatie: voicedata.nl. Wij staan altijd voor u klaar!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn