Is dit het meest handige boekhoudprogramma?

Als ondernemer wil je je natuurlijk richten op de kern van je bedrijf, oftewel het leveren/verbeteren van je product of uitvoeren van je dienst. Er zijn maar weinig ondernemers die dol zijn op het doen van hun administratie, en dus doe je jezelf een plezier als je daarvoor een handig, online programma gebruikt. Het boekhoudprogramma van Facturatie Office bijvoorbeeld. Dit is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die niet teveel tijd kwijt willen zijn aan hun administratie, en zonder gedoe al hun cijfers bij willen houden. Hun boekhoudprogramma bestaat uit diverse onderdelen, die elk een specifiek deel van je boekhouding uit handen nemen, zoals:

  • Een programma om offertes en facturen mee te maken
  • Een tool voor tijd- en urenregistratie
  • Een programma voor klanten- en productbeheer

Vooral de eerste optie is razend populair. Je kunt er overigens voor kiezen om ook een los onderdeel te gebruiken in plaats van het volledige boekhoudprogramma, dus je hoeft niet perse alle features tegelijk af te nemen. Je kiest gewoon de programma’s die je zelf nodig hebt en die neem je in gebruik. Je betaalt dus ook enkel voor de onderdelen die je afneemt, en niet voor alles samen. 

Een boekhoudprogramma gratis uitproberen

Weet jij niet goed of het iets voor jou is om een boekhoudprogramma te gebruiken? Of wil je eerst eens zien of het daadwerkelijk iets is dat je tijd oplevert en gedoe bespaart? Dan kun je bij Facturatie Office uiteraard eerst het gehele programma gratis uitproberen. Je kunt er dan mee aan de slag gaan om te kijken of het bevalt en of het net zo handig is als je had gedacht. Vrijwel alle ondernemers die dit boekhoudprogramma gratis uitproberen besluiten vervolgens om het aan te schaffen. Het is namelijk niet alleen heel makkelijk in gebruik, maar het bespaart je echt tijd! Bovendien krijg je door dit programma te gebruiken heel veel overzicht en inzicht in je cijfers, waardoor je er gemakkelijker op in kunt spelen. Ze zeggen niet voor niets: Meten is weten. Oftewel, als jij helder hebt hoeveel je per week, maand of kwartaal omzet en waar deze omzet precies vandaan komt kun je gemakkelijker je bedrijf bijsturen. Je weet immers wat werkt en wat niet, en waar het meeste geld vandaan komt. 

Zelf offertes en facturen opstellen met dit programma

Een van de meest populaire tools van dit boekhoudprogramma is de tool om zelf offertes en facturen op te stellen. Je doet dit door heel eenvoudig je logo te uploaden, waarna het automatisch op de factuur komt te staan. Daarna klik je de juiste klant aan in het overzicht klanten dat je eerder invoerde, en ook deze gegevens komen vanzelf op de factuur. Alles wat je dan nog hoeft te doen is het beschrijven van de dienst of het product waar de factuur voor is, en uiteraard invoeren wat deze kost, met of zonder btw. Deze factuur kun je vervolgens automatisch door het boekhoudprogramma laten versturen, waarna de klant hem via email binnen krijgt en direct kan betalen. Makkelijker kunnen ze het je niet maken, en de facturen zien er ook nog eens heel professioneel uit. Dus ben jij een startende ondernemer en wil je direct een goede indruk maken? Maak je facturen en offertes dan via dit handige programma.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn