IJskrabbers

De winter staat weer voor de deur. Dit betekent dat je rekening met verschillende dingen moet houden als je wilt dat je zonder kleerscheuren door de kou komt. Je moet weer een warme jas aan als je naar buiten gaat en handschoenen aantrekken als je gaat fietsen. Je haar wordt statisch van het dragen van een muts en de droge lucht zorgt ervoor dat je lippen en huid uitdrogen. Met al deze zaken kun je echter rekening houden. Er zijn allerlei soorten warme handschoenen te koop, er bestaat speciale shampoo voor in de winter en ook Labello doet wonderen. Naast je lichaam hebben ook andere dingen het zwaar te verduren. Je auto heeft moeite met starten en je fiets heeft een bevroren zadel. Omdat je ook in de winter je voertuigen nodig hebt, is het verstandig een aantal dingen aan te schaffen om goed voorbereid te zijn. Om er zeker van te zijn dat je auto te gebruiken is als het heeft gevroren is het verstandig om voor de winter begint de accu nog eens te laten nakijken. Daarnaast heb je ijskrabbers nodig om het laagje ijs van je ramen te krabben en ook slotontdooier kan handig zijn. Het water kan je slot in lopen en bevriezen, waardoor je de auto niet meer van het slot kunt doen. Ook je fietsslot kan vastvriezen. Daarnaast is het verstandig om de auto niet op de handrem te zetten omdat ook deze vast kan vriezen. De winter kan verschillende gevaren en ongemakken met zich mee brengen, maar met de juiste hulpmiddelen zoals ijskrabbers kun je er goed doorheen komen. Je kunt ijskrabbers en slotontdooier al voor een paar euro kopen bij verschillende winkels. Dit betekent dat je geen vermogen hoeft uit te geven voor een klein beetje meer zekerheid dat je in ieder geval de weg op kunt als het koud is.

Verschillende soorten ijskrabbers

Handige hulpmiddelen zoals ijskrabbers zijn onmisbaar als je een auto hebt. In de nacht ontstaat er altijd dauw, die op de ruiten van de auto blijft liggen. Op warmere dagen verdampt dit water al snel weer als de zon is opgekomen, maar in de winter, wanneer het in de nacht vriest, bevriest het laagje. Dit betekent dat je niet meer goed kunt zien door de ramen als je de auto wilt gebruiken. IJskrabbers kunnen hier een uitkomst bieden. Met ijskrabbers kun je het laagje ijs van de ramen krabben, zonder dat deze beschadigd raken. Ook als het heeft geijzeld of gesneeuwd kun je het bevroren laagje van het raam krabben met ijskrabbers. Het is verstandig om altijd meerdere ijskrabbers in je auto te hebben, zodat je altijd zeker weet dat je kunt krabben. Er zijn verschillende soorten ijskrabbers te kopen, die allemaal verschillende voordelen hebben. Het is belangrijk dat je kiest voor een krabber die jij fijn vindt en waarmee jouw ramen snel en mooi schoon worden. Je kunt de ijskrabbers in principe gebruiken om al het ijs mee van de ramen te krijgen, maar je kunt er ook ontdooier bij gebruiken. Dit spul zit vaak in spuitbussen en door het op de ramen te spuiten en daarna te gaan krabben, ontdooit het ijs snel en ben je eerder klaar om de weg op te gaan. Sommige mensen gebruiken ook warm water om de ramen mee te ontdooien. Standaard ijskrabbers bestaan uit een handvat en een gedeelte om mee te krabben. Het handvat kan gemaakt zijn van allerlei soorten materiaal, van kunststof tot metaal. Simpele, goedkope ijskrabbers bestaan vaak uit een enkel stuk plastic, terwijl andere ijskrabbers van speciale, extra harde materialen zijn gemaakt en bijvoorbeeld een schuimrubberen handvat hebben voor extra comfort en grip. Er zijn ijskrabbers met extra toevoegingen zoals verlichting of een ingebouwde handschoen, maar ook een standaard, simpel model kan voldoende zijn om het ijs mee van je ramen te krabben.

Online reclameartikelen kopen

Als je op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk, kun je eens kijken op www.dereklameshop.nl. Op deze website vind je een heel breed assortiment met producten die je kunt bestellen om te laten bedrukken. Je kunt er ook ijskrabbers vinden, die je zowel kunt bestellen om gewoon te gebruiken als om te laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfsnaam. Omdat ijskrabbers vaak in het zicht in de auto liggen, zijn het ideale producten om te laten bedrukken en weg te geven aan relaties of klanten. Op deze manier wordt er onbewust reclame gemaakt voor je bedrijf en geef je mensen een cadeau waar ze iets aan hebben. Je kunt bij De Reklameshop kiezen uit verschillende soorten ijskrabbers. Zo is er een exemplaar met ingebouwde handschoen te krijgen, kun je kiezen voor ingebouwde verlichting, is er een drie-in-een exemplaar, kun je voor een krabber als sleutelhanger kiezen en is er een ijskrabber met parkeerschijf te krijgen. Al deze krabbers zijn originele en professionele producten die je goed cadeau kunt doen en waar je heel goed reclame mee kunt maken. Naast ijskrabbers kun je ook diverse andere soorten producten online bestellen, zoals:

  • Kantoorartikelen
  • Multimedia
  • Schrijfwaren
  • Tassen
  • Textiel

Het aanbod van De Reklameshop is zeer breed en je kunt er producten uit allerlei soorten categorie├źn vinden. Ben je op zoek naar duurzame artikelen of iets voor in de vrije tijd? Je vindt gemakkelijk wat je zoekt door gebruik te maken van het handige keuzemenu op de site. Ook vind je er meer informatie over het laten bedrukken van de artikelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn