Hulp van een bedrijfsmakelaardij bij de aankoop van een pand

Voor mijn bedrijf wilde ik graag een mooi bedrijfspand kopen. Wij huren al jaren een bedrijfspand aan de rand van de stad, maar kopen heeft veel voordelen. Het bedrijf heeft de laatste jaren een constante groei laten zien, waardoor de aankoop van een pand een logische en veilige keuze lijkt. Ik ging op zoek naar een bedrijf dat mij kon helpen met de bedrijfsmakelaardij en kwam uit bij Boers & Lem. Dit bedrijf hielp mij erg goed bij de aankoop en zorgde ervoor dat ik een goede keuze maakte. Mijn bedrijf bestaat nu ruim zeven jaar en sinds de start is het bedrijf snel gegroeid. De eerste paar jaar is het altijd afwachten of een bedrijf op een constante manier kan groeien, maar gelukkig bleek dit het geval voor mijn bedrijf. In de opstartfase zijn er altijd veel risico’s en onzekerheden, maar na zeven jaar hebben wij ons goed kunnen positioneren in de markt. Het bedrijf is een belangrijke speler in de markt geworden en er is nog steeds veel potentie voor groei. De laatste jaren waren wij een pand aan het huren en dit was de beste keuze voor ons. Met de huur van een pand liepen wij minder risico en wij hadden meer mogelijkheden om snel van pand te wisselen. Ik vond het echter nu wel het juiste moment om een pand te kopen en hoopte dat ik dat met de hulp van een bedrijfsmakelaardij een goede keuze kon maken. Het kopen van een pand kan soms lastig zijn en daarnaast is het vinden van een geschikt pand niet gemakkelijk. Ik wilde graag samen met een bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsmakelaardij een pand vinden, waar het bedrijf de aankomende tien jaar in kan verblijven. Daardoor is er veel ruimte nodig voor groei en moet het een modern pand zijn.

Bedrijfsmakelaardij

Online zocht ik naar bedrijven die gespecialiseerd waren in bedrijfsmakelaardij en vond een aantal makelaars in de omgeving. Met een aantal van deze makelaars had ik een gesprek, het bedrijf Boers & Lem viel mij direct positief op. Dit is een jong bedrijf, maar zij hebben een groot netwerk en al veel ervaring met de aankoop en verkoop van bedrijfspanden. Ik vertelde mijn contactpersoon waar ik naar zocht en wat mijn wensen waren en zij kwamen al snel met diverse mogelijkheden. Boers & Lem leek mij voor bedrijfsmakelaardij de beste keuze en ik besloot om met hun hulp een pand te kopen.

Een prachtig pand gekocht

De makelaar van Boers & Lem heeft mij goed geholpen in de zoektocht naar een bedrijfspand. Zij zochten geschikte panden voor mij uit en hielden goed rekening met mijn wensen. Een van de panden had mijn voorkeur en leek mij ideaal om te kopen. Tijdens de aankoop kreeg ik goed advies en met de hulp van de makelaar heb ik dit pand gekocht. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met BoersenLem.nl en kan deze makelaar aanraden.

  • Ze zijn gespecialiseerd in bedrijfsmakelaardij
  • Het is een jong bedrijf, maar hebben een groot netwerk
  • Zij vonden al snel geschikt panden
  • Ik kreeg goed advies en veel hulp bij de aankoop
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn