Heeft u een terugkerende longontsteking?

Longproblemen zijn vaak sluipschutters aangezien je lang met een longziekte of longontsteking kan rondlopen zonder er al te veel problemen mee te ervaren. Echter kan het flinke problemen opleveren als u te lang rondloopt met een genegeerde longontsteking, aangezien u door het niet te genezen de ontsteking de kans geeft om uit te breidden en zo meer pijn en problemen op te leveren. De meeste mensen komen uiteindelijk bij de dokter of in het ziekenhuis terecht waar ze meestal een antibiotica kuur voorgeschreven krijgen die de longontsteking geneest binnen afzienbare tijd. Toch komt het vaak voor dat een longontsteking blijvende schade aanricht of dat er sprake is van een terugkerende longontsteking, zo kan het dat de antibiotica de ontsteking niet bij de kern wist aan te pakken waardoor de ontsteking weer opbloeit zodra de antibiotica uit uw systeem is. Hierdoor loopt u het risico dat als u te vaak antibiotica slikt voor een longontsteking dat deze bij de zoveelste ontsteking haar werking verliest en dat u dus immuun wordt waardoor de antibiotica uw terugkerende longontsteking niet meer kan genezen. Daarom is het belangrijk om bij een terugkerende longontsteking een andere (natuurlijke) blijvende oplossing te vinden waardoor de veroorzaker van de terugkerende ontsteking wordt aangepakt in plaats van dat alleen de symptomen worden verholpen waarna de ontsteking terugkeert.

Terugkerende longontsteking verhelpen met Halotherapie

Halotherapie is een moderne genezingswijze die op geheel natuurlijke wijze de terugkerende longontsteking kan genezen en kan voorkomen voor in de toekomst. Er worden geen onbekende chemicaliën gebruikt in het proces, er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke zoutdeeltjes om uw terugkerende longontsteking te genezen. Bij het proces van halotherapie ademt de patiënt lucht in met precies de juiste waardes aan zoutdeeltjes en zuurstof waardoor de ontsmettende werking van zout de genezing kan bevorderen zonder dat uw lichaam immuun wordt voor bepaalde bestanddelen zoals antibiotica, bij halotherpaie ervaart u namelijk geen gewenning. Een aantal andere klachten die verholpen kunnen worden zijn:

  • Halotherapie kan helpen bij astma
  • Halotherapie kan helpen bij eczeem
  • Halotherapie kan helpen bij hooikoorts
  • Halotherapie kan helpen bij allergieën
  • Halotherapie kan helpen bij hoesten
  • Halotherapie kan helpen bij bijholteontsteking

Doordat halotherapie de luchtwegen op natuurlijke wijze reinigt kan het effect bij verschillende ziektes en kwalen genezend werken. Door de interne reiniging door het zout dat in de lucht zit bij halotherapie worden de luchtwegen gereinigd en heeft het zout een herstellende werking op de eventuele ontsteking die plaatsvindt in de luchtwegen of klieren.

Eigen positieve ervaring met halotherapie

Ik heb zelf een tijd geleden frequent last gehad van een terugkerende longontsteking, het begon bij mij in de winter met een verkoudheid en heeft met tussenpauzes aangehouden tot aan de zomer het volgende jaar. Ik heb in die periode veel hinder ervaren van het ziektebed dat maar steeds door bleef gaan. Echter was halotherapie voor mij de uitweg uit deze vreselijke herhalende cirkel. Na een sessie bij HaloClinic was de longontsteking die ik op dat moment had al aan het genezen en daarna is de ontsteking ook niet meer teruggekeerd bij mij. Een echte aanrader dus voor iedereen met een terugkerende longontsteking.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn