Effectief en snel onder hypnose afvallen

Als je te maken hebt met overgewicht, dan is het belangrijk dat je de overtollige kilo’s snel kwijtraakt. Dit is niet alleen maar een kwestie van esthetiek, want als dat zo was, dan moest iedereen natuurlijk gewoon zelf weten of hij/zij wel of niet wil afvallen. Als het immers geen gevolgen heeft voor de gezondheid, dan zou je in principe zo dun of dik kunnen zijn als je zelf maar wilt. Je hoeft dan zeker niet onder hypnose af te vallen bij Hypnose Praktijk. Als het inderdaad niet ongezond was om dik te zijn, dan zouden er ook veel meer mensen zijn die een dik lijf mooi vinden. Want nu is het namelijk zo dat symptomen van ongezondheid een afkeer reactie opwekken. Evolutionair gezien is het immers voordeliger om ongezonde zaken te vermijden. Daarom krijgen we een afkeer van verschillende ziektesymptomen. Als iemand een gelige koortslip heeft, dan hebben we echt geen zin om die persoon te zoenen. Iemand die te dik is, die is ook ongezond en dus levert een lichaam dat gekenmerkt wordt door obesitas al snel een afkeer reactie op. Daarom hebben dikke mensen meer moeite om een partner te vinden. Dat kun je echter niet afdoen als een zaak van persoonlijke voorkeur of smaak. Er zit wel degelijk een biologische reden achter en dat heeft dus puur te maken met de ongezondheid van zo’n lichaam. Afvallen wanneer je obesitas hebt, is dan ook een kwestie van gezondheid en soms zelfs van leven of dood. Als je moeite hebt met afvallen, dan kun je snel en effectief onder hypnose afvallen bij Hypnose Praktijk. Als je onder hypnose gaat afvallen, dan is het niet zo dat je tijdens de hypnose sessie meteen kilo’s kwijt raakt. Dat gebeurt in principe na de hypnosesessie. Onder hypnose afvallen betekent dat je eerst een virtuele maagband krijgt. Deze wordt middels suggestie in je geest aangebracht, zodat je hersenen dus denken dat er een echte maagband aanwezig is. Vervolgens kun je dus onder hypnose afvallen, want deze virtuele maagband blijft na de sessie immers actief. Dat betekent dat je minder kunt eten en dus kunt afvallen. Het mooie aan onder hypnose afvallen is uiteraard dat het afvallen dankzij de hypnose vanzelf gaat. Je kunt simpelweg minder eten. Tevens kan een hypnose sessie ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld geen trek meer hebt in zoete dingen of een lekkere vette snack. Je kunt je hele voedingspatroon dus aanpassen en zo onder hypnose afvallen. Zo kom je snel weer op een gezond gewicht uit en dat is uiteraard zeer positief voor je gezondheid. Kijk daarom snel eens op de site van hypnose-reactie.nl en ontdek de mogelijkheden wat betreft onder hypnose afvallen. 

Onder hypnose afvallen vergt slechts 3 sessies

Als je inderdaad via de hypnose een virtuele maagband wilt aanbrengen, dan hoef je daar niet ellenlange sessies voor te ondergaan. De effecten zijn na de eerste sessie al merkbaar en na 3 sessies ben je in principe klaar met de virtuele maagband. 

Hypnose voor verschillende problemen

Je kunt afvallen onder hypnose, maar je kunt ook een beroep doen op hypnotherapie voor het verhelpen of bestrijden van andere problemen zoals: 

  • Verslavingen
  • Depressies
  • Vliegangst 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn