Een massage groothandel van topkwaliteit

Voor de beste topkwaliteit materialen voor uw massagesalon kunt u terecht bij TouchPro Europe, uw massage groothandel in Oud Gastel. Uw gehele praktijk ziet er weer nieuw uit door de grote collectie in onze webwinkel. Denk hierbij aan:

  • Een comfortabele massagestoel
  • Een verstelbare massagetafel
  • Benodigde meubels

Bij onze massage groothandel vindt u het allemaal. De kans is groot dat u bij onze webwinkel zult slagen voor de beste merken. Alle materialen voldoen daarnaast aan onze hoge eisen, waardoor onze massage groothandel niets minder dan het beste van het beste verkoopt. Wij bieden onder andere de volgende merken aan:

  • Living Earth Crafts
  • Earthlite
  • Stronglite
  • Aysun Wellness

Wij zijn fan van deze producten en daarom zijn wij trots dat wij deze mogen aanbieden bij onze massage groothandel. Earthlite levert bijvoorbeeld tafels met een top van stevig schuim. Ook heeft dit merk een sterke bekleding, grote draagkracht en hoofdsteunen van topkwaliteit. Al deze tafels en stoelen kunnen kant en klaar geleverdworden met een tas in de standaard kleuren. Ook kunt u alles op maat laten maken, zoals de kleur en de samenstelling van de accessoires. Het is daarnaast ook nog duurzaam. Voor iedere boom die gebruikt wordt voor een tafel, wordt een nieuwe teruggeplant. Living Earthcraft is een luxere variant, vooral bedoeld voor spa’s en grotere complexen. Natuurlijk kunt u dit merk ook bij onze massage groothandel als beginnende masseur bij ons bestellen. Maak hiervoor direct een afspraak en wij kunnen kijken welk model het beste bij u past.

Onze massage groothandel heeft voor ieder wat wils

Iedere masseur kent het wel: het effect van massageolie op de huid en spieren. Door onze massageoliën te gebruiken kunt u de huid diep masseren. De olie warmt de huid op, zodat de massage meer effect heeft. In onze massage groothandel kunt u de beste materialen kopen om uw professionele massages uit te voeren, zodat de klant uw salon als herboren verlaat. Dit wekt vertrouwen bij de klant en laat uw succes in de toekomst groeien. En dat allemaal met de juiste producten! Ook voor startende masseurs is er genoeg te vinden bij onze massage groothandel om uw praktijk volledig in te richten. Doordat wij alles in ons assortiment aanbieden, is alles aanwezig voor een vlotte start. Voor ons aanbod kijkt u op www.touchpro.nl/. U kunt dan direct een online bestelling plaatsen, waardoor u nooit zonder de benodigde materialen komt te zitten. Uw voorraad blijft zo altijd optimaal aangevuld. Liever de producten eerst bekijken en voelen? Dan kunt u terecht in onze showroom. U kunt er op rekenen dat wij u helder advies, een aanbod op maat en een goede, vriendelijke service bezorgen. Zo heeft u altijd een goed gevoel over de aankoop. U kunt ook altijd eerst langskomen voor advies en daarna via onze webshop bestellen. Zo blijft onze massage groothandel een plezierige ervaring. Houdt er wel rekening mee dat een afspraak maken verstandig is, zodat wij alle tijd voor u hebben!

Touch Pro Europe staat voor u klaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor al uw bestellingen klaar. Onze producten van topkwaliteit en ons grote assortiment zorgen ervoor dat u te allen tijden uw voorraad moeiteloos aan kunt vullen of uw massagepraktijk een nieuw uiterlijk kunt geven. Onze massage groothandel is gemakkelijk in gebruik en levert de beste producten tegen de scherpste prijzen. Profiteer daarnaast van gratis verzending bij bestellingen boven 50 euro. Natuurlijk staan wij ook klaar om uw vragen te beantwoorden. U vult hiervoor het contactformulier op de website in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor opleidingen en workshops beschikbaar.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn