Een limousine huren voor onze speciale dag

Vorige week was de bruiloft van mijn vrouw en mij en wij wilden deze dag graag onvergetelijk maken. Wij hebben door de jaren heen veel moeilijke momenten gehad, maar ondanks alle problemen zijn wij bij elkaar gebleven en hebben wij veel hulp aan elkaar gehad. Door de problemen was het voor ons niet mogelijk om de bruiloft erg groot te vieren en veel gasten uit te nodigen, maar dat vonden wij niet erg en wilden toch graag gaan trouwen. Wij hadden niet de mogelijkheid om op een speciale locatie te trouwen, of veel geld uit te geven aan eten en drinken, maar wij wilden toch iets speciaals doen en besloten om een limousine te huren. Bij Vallei Limousines vonden wij een prachtige wagen die wij konden huren voor een goede prijs en werden gereden door een chauffeur van dit bedrijf. Mijn vrouw en ik hebben de afgelopen jaren veel problemen gehad met geld en ziektes en dit was niet altijd gemakkelijk voor onze relatie. Ondanks de vele moeilijke momenten zijn wij toch altijd bij elkaar gebleven en denken dat hierdoor onze relatie alleen maar sterker is geworden. Wij wilden graag gaan trouwen, maar hadden niet veel geld voor veel speciale dingen, maar wij wilden toch graag een limousine huren. Voor het feest hadden wij alleen goede vrienden uitgenodigd en een gedeelte van onze families. Wij hadden een klein zaaltje in de buurt gevonden dat wij konden huren en konden een goede prijs afspreken voor het eten en drinken. Wij hoopten ook ergens een limousine te huren voor een goede prijs, omdat wij allebei dit graag wilden. Wij hadden beiden nog nooit in een limousine gezeten en een dag als deze is daar erg geschikt voor. 

Voor een goede prijs een limousine kunnen huren

Toen wij zochten naar een bedrijf waarbij wij een limousine huren konden, kwamen wij al snel Vallei Limousines tegen. Dit bedrijf verhuurt verschillende soorten auto’s en heeft ook een aantal mooie limousines. Wij namen contact op met dit bedrijf en bespraken onze wensen en de prijzen voor de limousines. Het bedrijf zou de chauffeur verzorgen en gaf ons een goede prijs voor de limousine, beter dan de concurrentie. Wij vonden een van de auto’s het allermooiste en besloten om deze limousine te huren. Met het bedrijf namen wij de planning door voor de dag en spraken af dat zij ons thuis zouden ophalen.

Een prachtige auto

Een limousine huren voor onze bruiloft was een goed idee, want wij vonden het erg leuk om in een limousine gebracht te worden. De limousine zag er prachtig uit, zowel van binnen als van buiten. De chauffeur was erg vriendelijk en reed ons zorgvuldig door de krappe straatjes. Onze gasten hadden niet verwacht dat wij met een limousine zouden aankomen en vonden het allemaal prachtig. Wij hadden een zeer leuke ervaring en kunnen daarom Vallei Limousines aanraden om een limousine te huren.

  • Wij konden de auto huren voor een goede prijs
  • De auto komt met een chauffeur
  • Zij beschikken over verschillende wagens
  • Wij hadden een zeer leuke ervaring in de limousine
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn