De Bruna is ook een tabakwinkel in Rotterdam

De Bruna is ook een tabakwinkel in RotterdamU kent de winkel Bruna waarschijnlijk wel van het feit dat deze winkel allerlei tijdschriften en boeken verkoopt, maar wist u dat er een tabakwinkel in Rotterdam die ook verkoopt onder de naam Bruna? Net als bij alle andere vestigingen kunt u hier ook uw favoriete tijdschriften kopen en alles wat dies meer zij. Maar u kunt dus ook sigaren, sigaretten en vele andere rookwaar kopen bij deze tabakwinkel in Rotterdam. Wij willen u graag vragen om een keer bij ons langs te komen in onze tabakwinkel in Rotterdam omdat wij u graag willen laten zien wat wij u allemaal zouden kunnen verkopen. Wilt u graag een pakje Marlboro? Wij hebben het allemaal in onze tabakwinkel in Rotterdam. Ook kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld alleen filters. Wanneer u alleen filters koopt en zelf de shag toevoegt, kunt u veel voordeliger roken. Wij willen u dan ook graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u in de aanbieding hebben geplaatst. Wij doen er namelijk alles aan om ons aanbod zo uitgebreid mogelijk te maken. Dus ook wanneer u bijvoorbeeld de wat meer uitzonderlijke merken rookt, zoals Dunhill of Belinda, kunt u bij ons altijd even naar binnen wippen. Wij kunnen u deze producten namelijk leveren en wij hopen daarom ook dat u een keer wilt komen binnenwippen in onze tabakwinkel in Rotterdam. Kijk snel even op onze site om te zien wat wij u nog meer kunnen leveren. Wanneer u met de auto wilt komen, is dit altijd mogelijk. Bij onze tabakwinkel in Rotterdam beschikken wij namelijk over een ruime parkeergelegenheid en wij hopen dan ook dat u hier gebruik van wilt maken. U hoeft maar weinig parkeergeld te betalen voor deze plaatsen dus wanneer u nog wat langer wilt blijven hangen in onze winkel, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van het parkeren.

Wij verkopen alle merken sigaretten in onze tabakwinkel in Rotterdam

Wanneer u graag uw favoriete merk wilt blijven roken wanneer u een dagje in de havenstad van ons land bent, kunt u altijd een keer naar onze tabakwinkel in Rotterdam komen om hier uw favoriete merk in te slaan. Wij hebben namelijk alle merken die u nodig heeft. Bent u net deze dag vergeten om een goede aansteker mee te nemen? Dan hoeft u niet in de stress te schieten, wij kunnen u namelijk eenvoudig van een heel goede aansteker voorzien die vele jaren mee kan gaan. Wij hebben de ‘gewone’ aanstekers in ons assortiment, maar wij kunnen u ook voorzien van aanstekers die op gas werken en die dus altijd een heel stabiele vlam geven. Kortom, u kunt in onze tabakwinkel in Rotterdam zeker zijn van het feit dat u precies kunt krijgen waar u naar op zoek bent. Wij hopen dan ook dat wij u snel een keer in onze winkel zouden mogen begroeten. Wij vinden het namelijk altijd leuk om nieuwe mensen in onze winkel te mogen ontvangen.

Wilt u ook even een kaartje sturen?

Wanneer u een kaartje op de bus moet doen voor iemand die jarig is, kunt u altijd bij ons terecht. Wij hebben in onze winkel namelijk ook:

  • een uitgebreide collectie kaarten
  • een postzegelverkooppunt
  • de mogelijkheid om uw kaart meteen op de bus te doen

Wij hopen u snel een keer in onze winkel te mogen begroeten. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn. U kunt bij ons altijd handig parkeren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn