Cursus Python nodig?

Programmeren is tegenwoordig een van de meest belangrijke componenten van onze samenleving. Overal om je heen, voor alles wat op elektriciteit draait, is programmeren nodig, bijvoorbeeld voor de computer, voor een website, voor een telefoon en zelfs voor een auto of stoplichten. We kunnen niet zonder programmeren. Ook zorgt het werken met computers voor veel nieuwe kansen om meer te weten te komen over de natuur and hoe de hersenen van een mens werkt. Het zal altijd voordelig zijn voor u als u programmeren in uw lijstje hebt staan bij skills op uw cv. Een van de talen die nu vooral veel wordt gebruikt is Python. Het is een ideale manier om data te verwerken en om ermee te werken. Heeft u interesse in het leren van Python maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan kunt u een cursus Python volgen bij Spiral Train Developer Courses. 

De cursus Python

De cursus Python die wordt aangeboden door Spiral Train Developer Courses is vooral bedoeld voor developers en systeembeheerders die specifiek Python willen leren en die ook zijn geïnteresseerd in programmeren. Daarnaast is het ook bestemt voor diegenen die code geschreven in Python willen kunnen begrijpen. U hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken over ervaring of voorkennis, aangezien het geen noodzaak is voor deze cursus Python. Natuurlijk kan ervaring met andere programmeer talen wel bevordelijk zijn voor het begrijpen van de cursus. In de cursus wordt Python programmeren behandeld en gepresenteerd aan de hand van slides. Uitleg met illustraties zullen vervolgens de concepten die worden behandeld nog verder verduidelijken. U krijgt natuurlijk niet alleen theorie voorgeschoteld, maar ook oefeningen. Programmeren is namelijk alleen te leren door het zelf te doen. De cursus Python duurt zo’n zeven uur en de deelnemers krijgen een officieel certificaat nadat de cursus goed doorlopen is. 

Meer over Python

Het is ideaal om al een paar dingen te weten over programmeren over het algemeen voor de cursus Python. Hier zijn een aantal:

  • Een editor is erg belangrijk in programmeren, voor welke taal dan ook. Er bestaan een aantal verschillende editors en u zal verschillende soorten moeten uitproberen om erachter te komen wat werkt voor u. Veelgebruikt zijn Visual Studio Code, Atom en Vim. In een editor kunt u text files aanpassen en hierin kunt u code schrijven. In de cursus Python is dit al geïnstalleerd voor u. 
  • Het runnen van de code. Voor Python hoeft er geen extra materiaal te worden geïnstalleerd om de code te laten runnen naast Python zelf. Ook staat Python vaak al op laptops geïnstalleerd. Voor C, bijvoorbeeld, moet er wel een zogenaamde compiler worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de code gelezen en uitgevoerd kan worden. 
  • De code kan gerunned worden in de terminal. Hier worden alle commands voor de computer uitgevoerd. U kunt alleen niet zomaar dingen invoeren in de terminal, want het is bijvoorbeeld mogelijk om uw geheugen compleet te wissen. Dit zal ook behandeld worden in de cursus Python. 

De cursus Python kan u verder helpen met uw carrière en het kan u ook helpen om op een heel makkelijke manier data te verwerken en bewerken. Volg dus een cursus Python bij Spiral Train en vergeet  dat ingewikkelde Excel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn