Bent u toe aan geavanceerde pos software?

Grote bedrijven verkopen steeds meer en steeds vaker producten via het internet. Dit vraagt om een heel nieuwe manier van verkopen omdat u namelijk niet meer een fysieke kassa hebt waar de klant zijn of haar producten komt afrekenen. Voor bedrijven die nog wel een fysieke winkel hebben, betekent dit dat er eigenlijk met twee kassa’s wordt gewerkt en dat kan soms tot problemen leiden. Wij hebben dit onlangs aan den lijve ondervonden toen wij een marketingcampagne hebben gestart om te zorgen dat meer mensen onze site konden vinden. Dat leidde tot veel succes, en wij zagen dat de verkoop toenam. Het gevolg was echter ook dat wij minder overzicht hadden over wat er uiteindelijk allemaal verkocht was. Dat was vervelend omdat wij soms klanten moesten teleurstellen omdat iets reeds verkocht bleek te zijn. Dat is heel slecht voor de reputatie van je bedrijf en dus hebben wij gekeken met welk systeem wij konden gaan werken om te zorgen dat wij goed overzicht hielden over wat wij hadden verkocht en wat wij nog op voorraad hadden liggen. Wij hebben toen gezien dat wij op zoek moesten gaan naar een goed pos systeem. Met een goed pos systeem kun je namelijk heel goed bijhouden wat je nog allemaal hebt liggen en kun je ook meteen inzicht krijgen in je bestellingen. Wij zijn daarom gaan kijken of het mogelijk was om ergens een goed pos systeem te vinden dat goed bij de wensen van ons bedrijf aansloot. Wij wilden daarbij niet over een nacht ijs gaan want wij vonden het belangrijk om te zorgen dat wij wisten waar wij mee gingen werken. Wij zien namelijk bedrijven heel snel nieuwe systemen invoeren om er vervolgens achter te komen dat dit toch niet helemaal goed voor hen werkt. Dat wilden wij voorkomen en wij hebben daarom gekeken waar wij een goed pos systeem konden vinden. Wij zijn toen gaan zoeken en zo kwamen wij terecht bij de mensen van novulo.com. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen zoals wij en wij zagen dat ze hier een goede pos aanboden. 

Door deze pos software hebben wij meer overzicht

Wij hebben met de mensen van novulo.com contact gelegd om hen nog een aantal specifieke vragen te stellen nadat wij op hun site alles over het pos hadden gelezen. Wij hadden daarna al snel in de gaten dat dit pos voor ons heel geschikt zou kunnen zijn. Wij hebben daarom ook besloten om het te gaan gebruiken en dat doen wij nu al een tijdje. Wij merken dat dit systeem zich heel goed laat bedienen en daardoor kunnen wij ook veel beter het overzicht behouden over onze voorraden en bestellingen. Wij hebben daarom geen seconde spijt gehad van deze stap. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook op zoek zijn naar geavanceerde programma’s om uw bedrijf mee te organiseren, dan kan ik u aanraden om een keer naar novulo.com te gaan omdat:

  • u hier kunt zien wat dit bedrijf u te bieden heeft
  • u hier kunt achterhalen hoe dit bedrijf uw bedrijf vooruit kan helpen 
  • u hier altijd advies kunt inwinnen bij een expert

Ik kan u deze site van harte aanbevelen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn