Bent u op zoek naar een dekzijl voor uw vakantie?

De tijd van het jaar breekt weer aan: de lente is begonnen en de zomer komt eraan! Heerlijk, de vogels fluiten weer en er zijn steeds meer mensen op straat te vinden. De dagen zijn langer en we zijn weer meer en meer buiten te vinden. Ik vind deze periode veel fijner dan de donkere, gure winters die we hier in Nederland kennen. Daarom gaan mijn man en ik altijd een paar maanden kamperen in de zomer. We hopen dan op goed weer en zetten onze caravan op een camping in de buurt neer. Heerlijk, zo hebben we alle vrijheid om bijvoorbeeld op vrije dagen of in het weekend lekker te gaan kamperen en anderen over te laten komen. Maar elk jaar moeten we weer de nodige voorbereidingen treffen voor zo’n lange periode. Ik koop altijd een dekzeil om onder de voortent te plaatsen. Dat scheelt enorm als het slecht weer is, en die kans is over een paar maanden natuurlijk best aanwezig. Het regent of stormt altijd wel een keer, ook al is het zomer. Daarom plaatsen wij het dekzeil van pvc-tarp.com onder het kleed en dit dekzeil gooien we aan het eind van het seizoen weg. Dat scheelt veel lekkages en scheelt ook nog eens bij het opruimen en schoonmaken van de tent bij vertrek! 

Dekzeil van PVCtarp.com

Ons dekzeil bestellen wij altijd eenvoudig bij aanvang van het seizoen bij PVC tarp. Want naast onze manier van dekzeil inzetten, zijn er nog meer zaken waarbij dit zeil van pas zou kunnen komen. Neemt u bijvoorbeeld het afdekken van uw caravan wanneer u deze in stalling hebt staan in de periode dat u deze niet gebruikt. U kunt dan afdekzeil gebruiken om te voorkomen dat uw caravan beschadigd raakt of bijvoorbeeld lekkage krijgt. Het zeil houdt de regen tegen en beschermt uw caravan tegen weersinvloeden en beschadigingen. Op die manier kunt u uw caravan na een paar maanden weer gemakkelijk ophalen en plaatsen op de plek, zonder dat u voor onaangename verrassingen komt te staan!

Wat hebben ze nog meer bij pvctarp.com? 

Naast dekzeil hebben ze bij deze partij nog vele andere handige artikelen die van pas kunnen komen bij kamperen of bij andere momenten waarbij u zeil wilt gebruiken om iets af te dekken. Denk bijvoorbeeld aan uw boot die u goed wilt beschermen wanneer u deze niet gebruikt. Bij PVCtarp hebben ze nog andere producten die van pas kunnen komen, zoals: 

  • Dekzeilen
  • Aanhangernetten
  • Bouwhekzeil
  • PVC dekkleden
  • En nog veel meer!

Neemt u dus eens een kijkje op deze website. Het is heel eenvoudig: de producten worden duidelijk weergegeven en in veel gevallen zelfs ondersteund door plaatjes, waardoor u gelijk kunt zien waarover het gaat. Er zijn vele producten bij dit bedrijf, en ook vele maten van bijvoorbeeld dekzeilen zijn beschikbaar. Ook kunt u een dekzeil op maat laten maken, bijvoorbeeld als u iets specifieks graag wilt beschermen met een stevig zeil. Neemt u in dat geval eens contact op via de website met deze partij. Zij hebben ruime ervaring en kunnen u helpen met een dekzeil op maat, zodat u uw spullen goed kunt beschermen! De producten kunnen worden uitgeprobeerd, en wanneer het niet goed is krijgt u binnen 14 dagen uw geld terug. Super.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn