Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar incassobureau?

Regelmatig krijg ik de vraag of ik weleens een incassobureau heb ingeschakeld. Helaas is dit vaak het geval geweest. Soms willen of kunnen klanten hun rekening namelijk niet betalen. Dit is erg vervelend. U heeft namelijk kosten gemaakt en wilt hiervoor betaald krijgen. In sommige vervelende situaties zit er dan niets anders op dan een incassobureau in te schakelen. Bij de keuze voor een incassobureau moet u aan vele zaken denken. Het is niet eenvoudig om een juiste keuze te maken. Daarom probeer ik u te helpen bij uw keuze. De voordelen van dit incassobureau zijn de volgende:

  • Een innovatief bureau
  • betrouwbare klantenservice
  • lage kosten

Waarom zou ik dit incassobureau inschakelen?

Het grote voordeel is dat je binnen een paar minuten klant kan worden. Je kunt dan ook meteen je facturen uploaden. Je hebt vervolgens de keuze om jouw debiteur op verschillende manieren te benaderen. Uit ervaring weten wij dat je op deze manier een volledig overzicht hebt, Bovendien ben je op een klantvriendelijke manier bezig. Dit is erg belangrijk omdat je wellicht in de toekomst nog meer diensten wilt verlenen aan deze klant. Ons incassobureau behaalt vaak goede resultaten dankzij onze eenvoudige en betrouwbare benadering. Het lukt ons dan ook vaak om het volledige bedrag voor je te vorderen. Als dit niet lukt zijn er ook nog diverse andere mogelijkheden, zoals een betalingsregeling. Maar we zullen nooit stappen ondernemen waarvan jij niet op de hoogte bent. We willen zo transparant mogelijk te werk gaan. Hopelijk hebben wij je kunnen overtuigen te kiezen voor ons incassobureau. 

Waarom wil jij graag een incassobureau inschakelen?

Je kan allerlei redenen hebben om een incassobureau in te schakelen. Helaas betalen sommige klanten hun rekening niet. En omdat jij liever bezig bent met ondernemen kunnen wij bepaalde zorgen uit handen nemen. Hierdoor kun jij aan de slag met de dingen die je echt leuk vindt. Wist je al dat je bij ons ook kan uitproberen zonder dat je een account aan hoeft te maken? Op die manier kunnen wij direct voor je aan de slag gaan. Ons incassobureau kan dan zonder opstartkosten bekijken of je geholpen kunt worden. Een online incassobureau heeft verder nog als voordeel dat wij altijd bereikbaar zijn. We zijn daarnaast veelzijdig en vriendelijk. Wij werken voor diverse klanten die actief zijn in diverse branches, ook in het buitenland. Daarom hebben wij zoveel ervaring en kunnen wij goede resultaten leveren. Onze vriendelijke klantbenadering onderscheidt ons van een ander incassobureau. Je hebt vaak een goede relatie met je klant en wij begrijpen dat deze relatie heel belangrijk is. Daarom is het vaak goed om te proberen om het jouw klant zo makkelijk mogelijk te maken de rekening te betalen. Wanneer je vragen hebt over onze manier van werken kun je uiteraard contact opnemen met ons incassobureau. We kunnen dan verdere uitleg geven over onze bedrijfsvoering. Het is ook altijd mogelijk om een medewerker van ons incassobureau te benaderen. Want soms heeft u vragen waarbij u liever persoonlijk contact heeft. Dit is natuurlijk geen probleem en dit hoort bij onze dienstverlening. Wij verzoeken je contact met ons op te nemen voor meer informatie.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn