Ben je op zoek naar coniferen rechtstreeks van een coniferen kwekerij? Zoek niet verder!

Veel mensen kiezen voor coniferen in hun tuin. Ondanks dat veel mensen dat er maar een soort conifeer is zijn er in totaal wel meer dan 600 soorten coniferen. Elke conifeer is anders van vorm en kleur. Coniferen zijn naaldbomen met naald-achtige bladeren. Over het algemeen zijn ze groen van kleur maar in de winter kunnen bepaalde coniferen hun naalden verliezen. Bepaalde coniferen komen ook in het wild voor maar de coniferen voor bijvoorbeeld in jouw huis komen hoogstwaarschijnlijk van een coniferen kwekerij. Op een coniferen kwekerij worden de coniferen nauwkeurig gekweekt en ben je verzekert van coniferen van goede kwaliteit. De coniferen van coniferen kwekerij Top&Top zijn online te bestellen via coniferen-bestellen.nl. Je hebt hierbij keuze uit een aantal verschillende soorten coniferen.

Verschillende soorten coniferen verkrijgbaar bij coniferen-bestellen.nl

Coniferen kunnen verschillende doeleinden hebben. Zo is het mogelijk om een haag te maken met coniferen maar kun je ook je tuin met coniferen decoreren. Ze vergen over het algemeen weinig onderhoud. Je hoeft ze maar een paar keer per jaar te snoeien. Wel is het belangrijk dat ze voldoende water krijgen. Er zijn veel verschillende soorten coniferen. Bij coniferen-bestellen.nl zijn de volgende coniferen verkrijgbaar:

  • Californische Cipres Chamaecyparis Ivonne
  • Dwegcipres Chamaecyparis Columnaris
  • Thuja occidentalis ‘Smaragd’ – Levensboom
  • Thuja occidentalis ‘Brabant’ – Westerse Levensboom

Wanneer je van plan bent om coniferen rechtstreeks bij de coniferen kwekerij van Top&Top vandaan te halen heb je dus keuze uit 4 verschillende soorten coniferen. De Californische Cipres Chamaecyparis Ivonne is een conifeer met een goudgele kleur. De conifeer kan wel tot 8 meter hoog worden en is dus een echte blikvanger. De Dwegcipres Chamaecyparis Columnaris is een conifeer met een beetje een groenblauwe kleur. Ook deze conifeer kan wel tot 8 meter hoog worden maar is ook goed als haag te gebruiken als je hem op zijn tijd snoeit. Een andere optie als je jouw coniferen bij de coniferen kwekerij van Top&Top vandaan wilt halen is de Thuja occidentalis ‘Smaragd’ – Levensboom. Deze conifeer heeft een heldergroene kleur en groeit een stuk minder snel als de vorige twee coniferen. Deze conifeer is wat smaller in omvang en erg geschikt als haagplant bij je huis. De laatste optie verkrijgbaar bij de coniferen kwekerij van Top&Top is de Thuja occidentalis ‘Brabant’ – Westerse Levensboom. Dit is een lichtgroene en snelgroeiende conifeer die vooral populair is om te gebruiken als haagplant.

Waarom kiezen voor coniferen van coniferen kwekerij Top&Top?

Als kwekerij heeft Top&Top al meer dan 15 jaar ervaring in het kweken van verschillende soorten coniferen. De coniferen worden jaarlijks gekeurd door Nak Tuinbouw waardoor je van kwaliteit verzekerd bent. De coniferen van Top&Top zijn dus van goede kwaliteit en zijn daarnaast ook nog eens betaalbaar. Doordat de coniferen rechtstreeks uit de coniferen kwekerij worden geleverd zijn de coniferen een stuk voordeliger dan bij tuincentra. Wanneer je besluit om coniferen te bestellen profiteer je van een snelle levering. Bovendien zit er 3 maanden garantie op de coniferen wat de kwaliteit nog meer waarborgt. Voor meer informatie over coniferen en de prijzen kun je verder kijken op onze website: www.coniferen-bestellen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn