Bedrijfshal bouwen met begeleiding

In economisch opzicht gaat het erg goed in Nederland. Er zijn dan ook veel bedrijven die hun productie willen of moeten opschroeven om aan de groeiende vraag naar hun producten te blijven voldoen. Een van de manieren om dit te doen is door het bouwen van een extra bedrijfshal. Een bedrijfshal bouwen kun je uiteraard zelf laten doen, maar het is vaak handiger dit uit te besteden aan een aannemer. Dan nog is extra begeleiding geen overbodige luxe. Uitbreiding door een bedrijfshal te bouwen vraagt vaak een flinke investering. Het laatste wat een ondernemer wil is dat die investering niet op de juiste manier wordt ingezet. Met andere woorden, als je kiest voor een bedrijfshal bouwen wil je wel dat het direct goed gaat. De ruimte moet passen bij de uit te breiden productielijnen of opslag. Daarom is het slim bouwbegeleiding in te roepen als extra ondersteuning tijdens dit proces. Een van de aanbieders van een dergelijke dienst vindt u online via zakelijk.bban.nl. Hoewel er meerdere bedrijven zijn die zich gespecialiseerd hebben in deze tak van ondersteuning biedt BBAN je altijd een maatwerktraject in goed overleg met alle betrokken partijen. Omdat er altijd meerdere partijen betrokken zijn bij dit soort projecten is communicatie van groot belang. BBAN kan jarenlange ervaring in de bouw van bedrijfspanden inzetten om jouw project tot een goed einde te brengen. 

Waarom een extra bedrijfshal bouwen?

Er zijn diverse redenen waarom een ondernemer een extra bedrijfshal bouwt of zou willen bouwen. Zo kan het zijn dat nieuwe machines niet in de oude hal passen, dat er een extra productielijn moet komen of dat de huidige hal wel voldoet qua productie, maar niet voor opslag. Dit zijn goede redenen om te kijken naar uitbreiding. Bouwbegeleiding kan helpen om je wensen om te zetten in een concreet plan. Daarnaast wil je als ondernemer niet teveel bezig zijn met zaken die niet direct bijdragen aan de winst van het bedrijf. Het uitbesteden van bepaalde taken kan grote tijdswinst betekenen die in tijden van grote drukte echt nodig kan zijn. Denk daarom eens aan het inschakelen van bouwbegeleiding als je denkt over een bedrijfshal bouwen in de buurt van je bedrijf. Een bouwbegeleider heeft vaak ruime ervaringen met dit soort projecten en kan voorkomen dat je veelgemaakte fouten maakt. Intussen kun jij je volledig richten op de andere aspecten die bijvoorbeeld komen kijken bij het uitbreiden van je bedrijf, zoals het bestellen van nieuwe machines of het aannemen van nieuwe werknemers.

Diensten bouwbegeleiding

Als je kiest voor een bouwbegeleiding van BBAN kun je hulp inroepen op de volgende terreinen:

  • Bouwbegeleiding
  • Bestek
  • Aannemerselectie
  • Nazorg 

Dit zijn de grootste stadia van een project als een bedrijfshal bouwen. Het selecteren van een geschikte aannemer kost meestal teveel tijd als een ondernemer dit zelf doet. Een bedrijf als BBAN weet welke aannemers goed werk afleveren en welke klussen geschikt zijn voor hun partijen. Daarom kunnen zij vaak al na een gesprek de juiste partij aanleveren. Daarnaast is er voldoende aandacht voor nazorg in de laatste fase van de bedrijfshal bouwen. Hier komen uiteraard de puntjes op de i te staan. Je kunt vanzelfsprekend zelf aangeven in hoeverre je begeleiding nodig hebt, en hiervoor wordt altijd een passende prijs gevraagd. BBAN levert graag maatwerk aan alle ondernemers die erover nadenken een bedrijfshal te bouwen. Ook interesse in uitbreiding van uw bedrijf? Kijk dan eens op de website van BBAN: zakelijk.bban.nl. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van BBAN, of de website raadplegen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn